eMag oferă 3 luni gratis de abonament Genius

Dacă faceți comenzi online, cu siguranță ați auzit deja de Genius. E serviciul ăla de la eMag care îți permite să comanzi cu transport gratis în EasyBox, cu livrare în aceeași zi în București sau cu transport gratuit prin curier dacă valoarea comenzii depășește 100 de lei. Sigur sunt și alte beneficii, dar astea mi-au sărit mie în ochi.

Nu știu neapărat de ce am făcut abonamentul. Poate pentru că era gratis. Sau mai degrabă ca să nu pierd oferta. Nu știu cât timp este valabilă, iar dacă am ceva de comandat de pe eMag, aș vrea să am transport gratis. Pentru că… de ce nu?

Sigur, în ultima vreme comand mult mai rar. Dacă atunci când stăteam la țară mai toate lucrurile erau comandate de la ei, acum prefer să mai ies să fac câte o plimbare prin magazine. Așa că ajung să cumpăr mai des de prin Altex de exemplu, chiar dacă au dat cu bâta în baltă în ceea ce privește sistemul de afiliere. Aia e, i-or ajunge blestemele și pe ei.

Abonamentul ăsta este disponibil 3 luni de zile sau maxim 7 comenzi. Nu cred că le voi folosi pe toate, însă faptul că am transport gratuit mă va motiva să profit când o carte costă 10 lei sau când găsesc ceva mai ieftin decât în Altex, oricât s-ar lăuda ei că nu există.

Voi folosiți serviciul ăsta, Genius, de la eMag?

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.