Folosiți coduri de reducere pentru cumpărături online?

Citeam de curând că peste 40% dintre români obișnuiesc să cumpere diferite produse sau servicii folosind internetul, ceea ce este o cifră destul de interesantă. Pe afară sunt sigur că cifrele sunt mult mai mari, dar suntem pe drumul cel bun, aș putea spune.

Sunt mulți factori care au dus la această popularitate a cumpărăturilor făcute cu ajutorul internetului. Este mai confortabil, mai ușor și mai ieftin, deseori, să faci cumpărături pe internet. Deci… de ce nu?

În general, nu de puține ori am observat că prețurile în online sunt mai mici decât în magazinele obișnuite, ceea ce e oarecum justificabil. Costurile pentru deținerea unui magazin online sunt, de regulă, mai mici decât în cazul unui magazin obișnuit. Cel puțin așa știu eu, poate mă înșel. Așa se face că sunt posibile costuri mai accesibile pentru produse.

Cumpăr în cea mai mare parte a timpului produse din mediul online. Doar mâncarea și hainele mai vin din magazine fizice, deși am început să prind curaj să cumpăr și din categoria fashion. De ce? pentru că pot profita de reduceri. Codurile de reducere reprezintă, de exemplu, o soluție la care apelez ori de câte ori am ocazia.

Marea majoritatea a magazinelor oferă astfel de coduri de reducere pe care le poți folosi pentru a obține un discount destul de generos.

Cum poți afla dacă un magazin online oferă coduri de reducere?

Este destul de simplu: folosește Google. Caută coduri de reducere pentru magazinul care te preocupă și cu siguranță vei primi o mulțime de rezultate. Important este să alegi site-ul care actualizează în mod constant datele despre codurile de reducere oferite, astfel încât să nu fii nevoit să încerci zeci de coduri expirate.

Am observat că apar tot mai des astfel de site-uri care grupează codurile de reducere pe categorii, realizând totodată liste cu magazine online ce oferă discount-uri prin intermediul acestor coduri. Iar toate acestea sunt mai mult decât bine venite. Sigur, își iau și ele comision, dar nu avem nimic noi de pierdut, ci doar de câștigat.

Folosind coduri de reducere la fiecare comandă, de-a lungul timpului poți face economii importante. Iar asta deoarece pentru fiecare comandă vei plăti mai puțin cu 5-10-15%, ceea ce nu e deloc puțin, mai ales dacă vorbim despre comenzi generoase.

Sigur, la noi lista cu magazine online care oferă discount-uri pe baza codurilor de reducere este încă destul de scurtă. Afară am observat că se obișnuiește mai des folosirea acestui mod de a oferi reduceri. Sunt chiar și extensii pentru browser care te ajută să găsești mai ușor coduri de reducere, ceea ce e grozav.

Cum tot ce e bun afară se importă și la noi, nu pot decât să sper că odată cu trecerea timpului vor fi tot mai des folosite și pe la noi codurile de reducere. Iar asta deoarece, așa cum spuneam, poate fi un mod bun de a obține un preț mai bun pentru cumpărăturile online.

Voi obișnuiți să folosiți și mai ales să căutați coduri de reducere atunci când faceți cumpărături online? Dacă aveți trucuri și recomandări în acest sens, nu m-aș supăra deloc să le aflu și eu în secțiunea de comentarii. Mulțam anticipat!

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Da le folosesc ori de câte ori am ocazia…de ce nu ?

    De exemplu am cumpărat un parfum zilele trecute și am folosit un cod de reducere in valoare de 100 lei .

  2. Eu sunt mai batran de fel si prefer sa imi cumpar ce imi place din magazinul fizic pentru ca : Vad produsul la fata locului , testez produsul si daca nu imi place nu ma chinui sa il returnez , nu mai platesc tot felul de curieri si tot felul de taxe , nu astept sa imi intre banii in cont etc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.