Acasă Diverse Nu e prea ok să depinzi doar de cardul bancar

Nu e prea ok să depinzi doar de cardul bancar

Autor

Data

CATEGORIE

Sunt mare fan al plăților cu cardul. Am două mâini stângi, iar când ajung la casă, alertat de ritmul pe repede înainte al doamnelor de acolo, îmi ia o groază să scot banii și să pun și produsele în sacoșă. Așa că prefer să plătesc cu cardul. Contactless e chiar foarte simplu și rapid.

Totodată nu umplu portofelul, casa și mașina cu bani mărunți. Pe care oricum la un moment dat trebuie să îi folosesc, la un aparat de cafea de cele mai multe ori.

Azi am mers la Kaufland să fac niște cumpărături. Prima oară am intrat la Pepco că aveam nevoie de niște chestiuțe. Am plătit fără probleme. Am dus lucrurile la mașină și m-am întors în Kaufland, de unde mi-am luat câte ceva de mâncare. Apoi am intrat și la farmacie, că m-a luat o răceală zilele astea se pare. În ambele cazuri am plătit cu cardul fără probleme.

Am dus lucrurile la mașină și apoi am zis că ar fi bun să îmi fac și un ceai cu lămâie. Așa că m-am întors iar în Kaufland, dau să plătesc și văd că dă eroare POS-ul ăla. Zic că poate n-am ținut cardul suficient ca să-l citească, așa că îl introduc direct în POS. Tot n-a vrut. A mai umblat doamna respectivă la el, dar nu voia nici să-l spargi. Așa că mă duc la bancomat să scot bani și să plătesc cash. N-a vrut nici unul din cele două, de la BCR parcă.

N-am mai cumpărat lămâi și am plecat acasă. Am văzut că pe Facebook nu plângea nimeni de ING. Le-am dat mesaj și cică ei n-au avut probleme. Ciudat. Spre seara am mers la Profi, însă prima oară am trecut pe la un bancomat de la CEC. Acolo au mers toate strună.

Mă gândesc acuma că poate problema era de la BCR/BRD, să fi fost POS-urile tot de la ei sau ceva de genul ăsta. Că altfel nu-mi explic.

Oricum, e nașpa să ai bani pe card și nici un leu în portofel, iar cardul să nu meargă. Am pățit la revelion când mi-am pierdut cardul și iar nu am fost prea inspirat să scot și niște bani cash.

Trebuie făcute oare rezerve la ciorap? Am văzut că oricum mulți dintre conducătorii noștri nu vor să-și țină banii în bancă, noi de ce să nu le urmăm exemplul?card bancar

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente