Are și DPD o treabă bună: locația curierului în timp real

Azi ar trebui să îmi ajungă prima comandă de la Temu, cu o oarecare întârziere dacă mă raportez la data aproximată de către ei. Ori de câte ori fac comenzi despre care știu că ajung târziu, aleg să pun adresa de la țară, deoarece ai mei sunt mereu pe meleaguri. Cum noi suntem mai mereu pe drumuri, mi se pare că astfel merg la sigur, iar astfel nu risc să ajungă curierul iar eu să nu fiu în zonă.

Livrarea coletului se face cu DPD. Se pare că majoritatea coletelor de la Temu sunt livrate cu această firmă, despre care eu nu am prea multe cuvinte de laudă. Cu toate acestea, nu pot să ignor detaliile pozitive, atunci când ele există.

Cum nu e cea mai potrivită zi în care se putea face livrarea, mama fiind plecată din localitatea iar tata e destul de prins cu treburile, am fost curios dacă pot afla pe când ajunge curierul mai precis, pentru a-i putea anunța pe ai mei.

Mai întâi am sunat curierul, să îl întreb o oră aproximativă la care ar ajunge în localitate. Ei își știu traseul, așa că am primit răspunsul dorit. Totuși, am aruncat o privire și peste link-ul oferit prin SMS.

Acolo ai opțiunea de a afla locația actuală a curierului, care pare că se actualizează destul de frecvent. Știu că au mai încercat și alte firme de curierat să introducă astfel de funcții, însă nu știu dacă sunt funcționale.

Cam așa arată localizarea la DPD:

Treabă bună, nu?

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Are pe mumă-sa… am ales plata cu cardul și nu mergea aplicația din telefonul curierului…

  2. Doar ca nu functioneaza estimarea aia. Caotedata primesc SMS, iar abia la 2 zile se face livrarea. Curierii sunt tembeli rau, n-au nicio treaba.

  3. La mine niciodata nu a functionat localizarea de la DPD, la SameDay am vazut ca a mers, acum astept sa vad cand introduce si Cargus functia asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.