Am făcut prima comandă pe Temu

Așa cum ziceam în articolul despre Salt, aștept destul de mult până să testez ceva nou. Probabil că nu mă grăbesc să testez noutățile și pentru că vreau să văd dacă noutățile sunt de încredere, după ce le folosesc alții. Cine știe?

Temu face gălăgie pe la noi de mult timp. De altfel, știu persoane care comandă constant de la ei. Și chiar dacă am vrut să fac asta și eu de câteva ori, nu am găsit nimic de care să am reală nevoie, așa că am amânat.

În ciuda tuturor voucherelor și reducerilor organizate, prețurile nu sunt chiar atât de bune precum par. Cel puțin nu în cazul lucrurilor de care aveam eu nevoie și pe care le căutam.

Cu toate acestea, am zis să o fac și pe asta: să cumpăr de pe Temu. Am ales să fac o astfel de comandă pentru că aveam nevoie de un mâner pentru o ușă din lemn care să arate, cât de cât, vintage.

Între timp, am descoperit un alt mâner care s-ar potrivit mai bine în decorul din foișor. Pentru ușile de sub blat am folosit două mânere care imită o furculiță și un cuțit, iar între timp am descoperit că există și lingura. S-ar potrivi perfect pentru ușa pe care urmează să o fac compartimentului de sub chiuvetă, așa că voi folosi mânerul comandat inițial pentru alte proiecte, probabil.

Vă țin la curent aici în legătură cu timpii de livrare. Comanda a fost făcută pe 22.04.2024, în prima parte a zilei. Am pus adresa de livrare de la țară, o vor ridica părinții probabil, pentru că acolo e mereu cineva. La Suceava există riscul să nu mă găsească acasă în perioada asta.

Pe 23.04.2024 am fost anunțat că voi primi comanda prin DPD. Dintre toate firmele de curierat, fix DPD și-au găsit să aleagă.

Distribuie articolul:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.