Acasă Blogging eMag vine cu o inițiativă mișto: „Deschide România”

eMag vine cu o inițiativă mișto: „Deschide România”

Autor

Data

CATEGORIE

Am citit știrea aici și mi-a plăcut, așa că am zis că-i musai să scriu și eu despre.

Pe scurt, eMag dorește să promoveze antreprenoriatul în România încurajând antreprenorii români să se înscrie în eMag Marketplace. Desigur, este vorba despre acei antreprenori care realizează diferite produse românești. Deci e ceva gen cum a fost (că parcă nu mai este) legea care impunea supermarketurilor să vândă mai multe produse românești.

Un astfel de lucru vrea să facă și eMag, iar fiindcă nu e vorba de politică, cred că o să aibă și succes.

Probabil că nici nu mai e nevoie să spun care sunt oportunitățile. Totuși, să fii un mic antreprenor cu un mic business și să ai produsele la vânzare pe eMag, e mare lucru. Cu siguranță ai acces la o piață de clienți mult mai mare, deci ai mai multe șanse ca lucrurile să meargă bine.

Iar comisioanele (pentru că nu e chiar gratis să vinzi pe eMag) pentru cei care intră în acest program vor fi cu 50%. ONG-urile vor avea comision 0%.

Cei de la eMag se așteaptă ca în primul an să adune 400 de antreprenori care să realizeze vânzări de peste 14 milioane de lei în primul an.

Produsele antreprenorilor vor fi scoase în evidență atât pe varianta desktop cât și în aplicație. Astfel, cred că există mai multe șanse să atragi atenția.

Ideea mi se pare chiar foarte faină și o aplaud. De-ar mai fi. 😀

emag deschide romania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente