Voyo este cea mai mare dezamăgire de la EURO 2024

La fel precum o mulțime de români, mi-am făcut Voyo pentru a urmări meciurile de la EURO 2024. Nu de alta, dar altă alternativă nu prea există atunci când ești departe de televizor.

Nu pot să neg, în mare măsură a fost ok platforma și aplicația lor, până când nu a mai fost.

De exemplu, meciul României cu Belgia m-a prins încă pe afară și nu aș fi vrut să ratez prima repriză. Numai că am ratat-o, iar asta pentru că atât aplicația cât și site-ul Voyo erau la pământ.

Am încercat mereu și mereu, dar în zadar. Aplicația se închidea imediat după ce o deschideam. La fel, site-ul nu putea fi accesat.

De altfel, am mai avut probleme și cu un alt meci de la ora 22, dintre primele de la acest eveniment, atunci când probabil că platforma era folosită de multe persoane.

Acum știu sigur că nu trebuie să mă bazez pe Voyo pentru meciurile importante de la EURO, deoarece este foarte probabil să nu le pot vedea. Prin urmare, chiar dacă speram să nu mai fie necesară achiziționarea unui TV pentru a vedea meciuri de fotbal în foișor, cel mai probabil că la un moment dat va trebui să caut ceva tv ieftin.

Culmea e că aplicația nu funcționa, însă voyo trimitea notificare în care ne anunța că joacă România. Sigur, nici un mesaj cu „ne cerem scuze, poftim banii înapoi”.

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Când vrei să vezi meciurile naționalei lași totul baltă și te uiți la televizor … modele ieftine de consum găsești peste tot la câteva sute de lei (399 de lei la eMAG un NEI de 80cm).

  2. Probabil din cauza unui spike de trafic aplicatia cat si site-ul nu au putut face fata unui numar imens de oameni care doreau sa sa vada meciul online

  3. Ar fi fain din partea lor să dea o lună gratuit tuturor celor care sunt deja abonați și au încercat să acceseze platforma în timpul meciurilor. Asta dacă au prin vreun pic de tracking pe accesările respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.