Acasă Blogging Amintește-ți în 2020 că merită să votezi: Votez 2020

Amintește-ți în 2020 că merită să votezi: Votez 2020

Autor

Data

CATEGORIE

Primesc un mail pe săptămână de la De-clic.ro, după ce am semnat petiția pentru a-l demite pe avocatul poporului. Un mail interesant, care trezește spiritul civic din tine. Astăzi mailul a fost despre platforma Votez 2020.

Votez2020.ro este o platformă simplă, dar ideea mi se pare genială. Pe scurt îți permite să îți faci un reminder pentru anul 2020, atunci când vor fi iarăși alegeri.

Acum, după ce s-a tot întâmplat în ultimele 2 săptămâni, avem mai multe motive ca niciodată să ieșim la vot. Și cred că mulți oameni s-au trezit la realitate în aceste momente. Această stare și dorință de implicare nu ar trebui să dispară, mai ales atunci când sunt alegeri. De aceea sper ca această platformă să aibă succes, iar la viitoarele alegeri prezența la vot să fie cât mai mare.

Eu unul am mers de fiecare dată să votez, însă voi completa formularul de pe site. Nu pentru că aș avea numaidecât nevoie de un mail pentru a merge la vot, ci pur și simplu că mi se pare o chestie faină.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente