Acasă Diverse Oare de ce nu se caută soluții pentru infrastructură și nu pentru...

Oare de ce nu se caută soluții pentru infrastructură și nu pentru taxe?

Autor

Data

CATEGORIE

Am mai vorbit despre timbrul de mediu aici pe blog și spuneam că mi-ar plăcea să fie scos, pentru că voiam să-mi iau mașină. Și am găsit una pe care am și cumpărat-o, deja înmatriculată la noi. Nu am treabă cu taxa, pentru că a fost deja plătită, însă mi se pare absurdă disperarea autorităților care încearcă să găsească o nouă taxă.

N-am auzit însă ca acestea să fie îngrijorate și de starea drumurilor, pentru că de exemplu eu trebuie să circul pe un drum care arată dezastruos, precum puteți vedea în poză, ori să merg pe alt drum din asfalt cu gropi și să merg cu vreo 20 km mai mult.

Și e culmea cumva pentru că atunci când ajung în localitate, drumurile-s de nota 10… dar până acolo e o aventură totală. Bine, nu mă risc să merg pe acolo și prefer să fac cu 20-30 de minute mai mult, decât să circul pe așa drumuri.

Și mai culmea e că domnii de la Consiliul Județean Botoșani spun că această porțiune a DJ 294 este din piatră. Dacă fac săpături, cred că am mai multe șanse să găsesc aur, diamante ori ceva oase de la dinozauri, decât piatră.

La voi cum sunt drumurile după iarna care e pe trecute?

5 COMENTARII

  1. E o chestie relativ simpla de digerat de pe aici. Oamenii care n-au solutii pentru ca sunt suficient de incompetenti si impertinenti gasesc rezolvarea oricarei probleme impunand taxe noi. Cam pe asta se bazeaza socialismul si conceptul sau de business.
    Socialistii habar n-au cum sa produca bani (altfel decat punand taxe bineinteles), dar stiu ca e nevoie de foarte multi bani ca sa intretina ticalosii.
    Am scris si eu pe aici de treaba asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente