Unde putem vedea filmele românești după ce nu mai sunt în cinematografe?

Sunt fan al filmelor românești. E un mod al meu de a fi patriot. Mi se pare că filmele românești au potențial, iar cel mai bun mod de a-i susține pe cei din domeniu este, desigur, vizionarea lor, în mod legal dacă se poate.

Așa că încerc să ajung la filmele românești care rulează în cinematografe. Doar că nu reușesc mereu. Pe unele le văd pe Netflix, pe Youtube sau chiar pe la TV, rareori însă.

Sunt și filme care mă interesează mult, însă după ce dispar din cinematografe, nu le mai găsești nicăieri. Și mi se pare tare frustrant. Filmele acelea nu mai apar nici la TV, nici pe platformele de filme online și nici măcar piratate nu le găsești, nu că ar fi un mod recomandat.

Pur și simplu dispar. Nu dispare însă frustrarea și dorința de a le vedea, totuși, cumva.

Și mă gândeam… de ce nu există oare o platformă cu filme românești, contra-cost, desigur? Să fie cu abonament ori, dacă nu sunt destul de multe filme astfel încât să merite să plătești un abonament lunar, cu posibilitatea de a cumpăra un film anume. Eu unul aș plăti, mai ales dacă filmul respectiv nu ar avea un preț stupid de mare.

Ar avea și ei o pâine de câștigat, iar toată lumea ar fi fericită, cred eu.

Sau… există alte metode de a vedea filmele românești care dispar din programul cinematografelor?

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.