Acasă Blogging Un aspect important atunci când îți alegi găzduirea: suportul

Un aspect important atunci când îți alegi găzduirea: suportul

Autor

Data

CATEGORIE

Comunicarea ar trebui să fie folosită mereu. Indiferent că doar socializăm, ne aflăm la o cafea, în parc sau la job, trebuie să comunicăm mereu cu cei din jurul nostru chiar dacă uneori nu folosim limbajul obișnuit și poate comunicăm doar din priviri. Ei bine comunicarea este foarte importantă și atunci când îți alegi găzduirea.

Atunci când ai un blog și ești pretențios, nu de puține ori te trezești că parcă nu-ți mai place tema, că vrei să schimbi ceva. De cele mai multe ori nu te pricepi să faci acel ceva. Astfel ajungi să ceri ajutorul celor de la găzduire care, în opinia mea, nu sunt chiar obligați să te ajute în acest sens pentru că nu ține de ei.

Zilele acestea m-am confruntat de câteva ori cu câte o problemă. Neștiind ce și cum să fac, l-am contactat pe Andrei Chira de la Simplenet. Mai mult decât atât, l-am contact pe Facebook, nu folosind sistemul de tichete, așa cum ar fi fost normal.

Acesta mi-a răspuns foarte repede chiar dacă probabil avea și el treburile sale. De asemenea mi-a oferit și niște sfaturi foarte prețioase de care am ținut cont și datorită acestora blogul arată acum așa cum arată.

Așadar, acesta este doar un alt motiv pentru care recomand Simplenet (exceptând viteza mare de încărcare și calitatea superioară a găzduirii). Recomand Simplenet și pentru faptul că m-am bucurat de un suport pe care nu cred că îl întâlnești la fiecare firmă de găzduire.

5 COMENTARII

  1. E foarte important sa ai un host bun si asistenta aprope instant. Si daca mai si inveti cate ceva de la el/ei si mai bine. Poate se vor face cu un articol gratuit, pentru generozitatea lor. Nu Adi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente