Toată reclama pentru serialul Vlad n-a fost în zadar

Tocmai s-a terminat primul episod din noul serial de pe PRO TV numit „Vlad” și parcă nu-mi doresc nimic mai mult decât să vină mai repede ziua de luni. Zi în care apare un nou episod.

Tot am văzut reclame pentru noul serial de mult timp. Iar azi la Digi FM n-am auzit decât Vlad. Am ajuns acasă, la Măruță era despre Vlad. Aveam de gând de la început să mă uit, dar toată reclama asta m-a făcut curios.

Am așteptat deci ora 8:30 iar începutul serialului părea ok. Însă cu cât a avansat, cu atât mi s-a părut mai bun. A crescut serialul de la un minut la altul și nici acum nu-mi vine să cred că a fost atât de bun. E mai bun parcă și decât Umbre.

În ultima vreme am încercat să acord cât mai mult credit filmelor românești. Iar asta pentru că deși nu există buget, talent există sigur. Am văzut mulți actori faini și cu siguranță am de gând să mai văd multe filme românești.

Dacă nu l-ați văzut până acum, iată câteva minute bune din noul serial Vlad:

Bun serialul și vi-l recomand. N-are cum să nu vă placă.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Recunosc, mi-a placut. Nu ma asteptam deloc sa imi placa, serialale romanesti sunt cliseice rau de tot. Vlad e si el cliseic, dar asumat – imi pare tributar serialelor americane sau italiene vechi, cu personaje atat de dramatice (si muzica la fel) ca nici nu te mai deranjeaza ca arunca brusc, peste umar, o privire amenintatoare pe care o mentin 5 secunde si in timpul asta se mai incrunta un pic. Vlad mai e si filmat frumos, am vazut cu placere foarte frumos surprinse locuri comune din Bucuresti, carora li s-a conferit emotie. Actorii credibili si suficient de fresh. Over all neasteptat de bun. O sa ma uit si la episodul 2 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.