Te plătim, ne aparții!

Astăzi a ajuns prin News Feed-ul meu de pe Facebook o postare care m-a enervat și m-a amuzat totodată. Este vorba despre postarea următoare:

politica flamanziMai exact… fata asta, care face parte dintr-o formație intitulată „Fetele din Botoșani”, care în urmă cu ceva timp a lansat o melodie intitulată „Hai la Botoșani”, melodie care a prins bine la public motiv pentru care a fost invitată mai pe la toate evenimentele de prin județ, a îndrăznit să comenteze pe Facebook în urmă cu ceva timp – nu știu când, nu am găsit postarea – starea proastă a unui drum din Flămânzi, localitate natală. Drept urmare, Fetele din Botoșani au fost scoase din planurile organizatorilor, adică primăria și consiliul local, de la Zilele Orașului Flămânzi.

Bineînțeles, Flămânzi este oraș numai cu numele și, foarte probabil, cu taxele. Că în rest e un sat în toată regula. Cu animale, căruțe și drumuri proaste.

Și cam așa funcționează treburile pe la noi. Primarul din Flămânzi, care e de la PNL din câte am citit (deci ciuma are mai multe culori, nu numai roșie) nu a acceptat adevărul și probabil gândește că dacă plătește un artist să vină la el să-i cânte, trebuie și să-l laude și să mintă publicul, chiar dacă nu prea există motive de laude. Păi cum… el cu banul în mână, să fie criticat pe bună dreptate? Păi ce-i asta, democrație? De când?

Oricum, fata asta merită tot respectul pentru normalitate, pentru că inițial am vrut să-i spun curaj – ceea ce și este – dar totodată vorbim despre un lucru normal, însă normalul zilelor de astăzi a devenit o raritate.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Adiță, de regulă oamenii fără creier puși în funcții publice, iau totul personal. Așa și ăia din Flămânzi 🙂 Și de prin alte comune/orașe..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.