Acasă Despre oameni Te plătim, ne aparții!

Te plătim, ne aparții!

Autor

Data

CATEGORIE

Astăzi a ajuns prin News Feed-ul meu de pe Facebook o postare care m-a enervat și m-a amuzat totodată. Este vorba despre postarea următoare:

politica flamanziMai exact… fata asta, care face parte dintr-o formație intitulată „Fetele din Botoșani”, care în urmă cu ceva timp a lansat o melodie intitulată „Hai la Botoșani”, melodie care a prins bine la public motiv pentru care a fost invitată mai pe la toate evenimentele de prin județ, a îndrăznit să comenteze pe Facebook în urmă cu ceva timp – nu știu când, nu am găsit postarea – starea proastă a unui drum din Flămânzi, localitate natală. Drept urmare, Fetele din Botoșani au fost scoase din planurile organizatorilor, adică primăria și consiliul local, de la Zilele Orașului Flămânzi.

Bineînțeles, Flămânzi este oraș numai cu numele și, foarte probabil, cu taxele. Că în rest e un sat în toată regula. Cu animale, căruțe și drumuri proaste.

Și cam așa funcționează treburile pe la noi. Primarul din Flămânzi, care e de la PNL din câte am citit (deci ciuma are mai multe culori, nu numai roșie) nu a acceptat adevărul și probabil gândește că dacă plătește un artist să vină la el să-i cânte, trebuie și să-l laude și să mintă publicul, chiar dacă nu prea există motive de laude. Păi cum… el cu banul în mână, să fie criticat pe bună dreptate? Păi ce-i asta, democrație? De când?

Oricum, fata asta merită tot respectul pentru normalitate, pentru că inițial am vrut să-i spun curaj – ceea ce și este – dar totodată vorbim despre un lucru normal, însă normalul zilelor de astăzi a devenit o raritate.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente