Cât de mult să trecem cu vederea?

Am fost bolnav de timiditate de când mă știu iar în prezent mai apar deseori simptome. În continuare nu pot să spun prea ușor nu și se întâmplă uneori să las de la mine, chiar dacă nu ar fi cazul. Sunt lucruri care mă nemulțumesc și pe care încerc să le schimb.

Cu toate acestea, în ultima vreme încerc să reacționez ori de câte ori cred că un anumit lucru nu este în regulă.

De exemplu, de curând am cumpărat un produs care a ajuns pe jumătate distrus. Nu vreau să dau numele produsului și nici al magazinului, pentru că sunt detalii mai puțin importante.

Să zicem că a fost o pungă de chipsuri însă loc de cartofi, în interior am găsit doar 2-3 chipsuri și în rest… făină de cartofi, dacă pot spune așa. În mod normal, astfel de situații sunt trecute cu vederea. Doar nu faci scandal pentru 10 lei, nu?

De ce nu? În mod obișnuit, nu m-aș fi întors la magazin să reclam o anumită problemă, crezând că e patetic să fac asta. Acum, în schimb, încerc să îmi fac dreptate, atunci când văd că nu există.

Voi cum faceți atunci când vi se face nedreptate? Reacționați sau lăsați de la voi?

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. Îți dau și eu un exemplu din weekend. La magazin scria pe eticheta de sub preț și pe ambalaj – struguri fără sâmburi. Acasa am descoperit ca erau cu sâmburi. Produsul era ambalat, deci nu aveam cum sa rup o bobita. Nu m-am deranjat sa ma duc la magazin ca m-ar fi costat mai mult drumul și timpul decât produsul.
    La consumabile ieftine nu mai stau sa pierd timpul, dar ce consider eu ca a costat destul de mult sau produse gen electrocasnice stricate sau cu alte specificații decât cele comandate, vreau sa-l schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.