Skip to content

Uneori nu prea merită să îți bați capul cu unii oameni

Uneori am impresia că unii oameni sunt pur și simplu imposibili. Au crescut cu niște idei și au rămas cu ele, nefiind dispuși să schimbe nimic, nici măcar o virgulă, în gândirea lor. Cu astfel de oameni cred că nu merită nici măcar puțin, 0.0001%, să te complici. Asta pentru că niciodată nu vor înțelege. Genul ăsta de oameni îi întâlnești în special pe internet.

Sincer să fiu, parcă nu aș mai vrea să fac site-uri de prezentare. Nu de alta, însă când vezi că omul vrea un site cât mai dinamic, să zboare meniurile, să fie cât mai colorat, să aibă luminițe, să fie cu cât mai multe poze… parcă nu-ți mai arde să faci site-uri. Da, știu că aș putea să îl fac așa cum își dorește însă în sinea mea știu că nu e bine. Știu că pe mobil acel site nu se vede bine. Știu și că e foarte haotic și trebuie să fie cât mai simplu pentru ca utilizatorii să nu se piardă pe site. Dar ce mai contează SEO onpage, ce mai contează faptul că trebuie evidențiat conținutul, informațiile utile și importante?

Așa e și în viață. Când te lovești de unii oameni care nu știu decât una și bună, cel mai bine e să te ferești să fugi cât mai departe de ei. Asta pentru că riști să pierzi timp important din viața ta explicându-i că există și alte principii, alte gândiri și alte moduri de viață.

oameni

 

3 Comments

  1. Dan Dan

    Mai bine te concentrezi pe afiliere si nu mai trebuie sa tii cont de pretentiile altora. Faci ce vrei cand vrei. Totul depinde numai de tine de cat vei castiga.

  2. alexei alexei

    nu esti singurul. explica-le ce ai de explicat si daca inteleg, bine, daca nu, da-i cu flit si treci la urmatorul „prost”, coada e mare.
    P.S.-daca vrei sa fii profesionist nu lucra niciodata in echipa (ori dai de unul mai bun ca tine si te lasa in urma, ori dai de unul ca tine si ai concurenta, ori ai o intreaga echipa de prosti si te trag in jos). Concluzia: nu-ti pierde timpul cu oamenii ingusti la minte, probabil ii cunosti deja de cum deschid gura. bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.