Tu de unde îți iei știrile? Un infografic pe care ar trebui să îl vezi

Nu știu dacă e chiar un infografic, dar este undeva pe acolo. E o imagine utilă pentru cei care vor să se informeze dintr-o sursă sigură. Mai exact, sunt ordonate mai multe site-uri de știri de la noi în funcție de calitatea conținutului pe care îl oferă precum și în funcție de orientările politice.

Astfel, nu ai motiv să spui că nu știi de unde să citești știri corecte, dacă pot spune așa.

Cam așa arată imaginea:
surse de informatii

Eu în ultimul timp citesc știrile pe Digi24. Uneori mai intru și pe Mediafax. Încă nu am testat noua aplicație a lui Moise Guran, însă o voi instala chiar după ce public acest artciol. Mi se pare ciudat totuși faptul că nu am auzit de RISE PROJECT până acum, și nici de cea de-a doua sursă din categoria NEUTRU, calitate superioară.

Din când în când mai citesc articole și de pe Casa Jurnalistului, dar nu zilnic, iar de VICE m-am lăsat după experiența povestită aici.

Voi de unde vă luați știrile?

9 comentarii


 1. Şi cînd te gîndeşti că m-am abonat la Descoperă şi am reuşit să rezist vreo 2 luni, după care, comentariile mele (care erau cu cele mai bune intenţii posibile), nefiind băgate în seamă, sau oricum, băgate acolo unde nu bate soarele, le-am trîntit-o scurt că mă dezabonez. N-am pierdut nimic de atunci, decît doar durerile de cap care acuma îmi dau sama că proveneau de la bălăriile ce le citeam !

  Răspunde

 2. Eu cred ca B1 putea fi trecut chiar la propaganda, ei in fiecare zi vor sa dea jos pe careva, inainte pe Basescu, acum pe Iohannis 🙂

  Răspunde

 3. Nici eu, dar ghici ce? Tata da 🙁 si fara sa vreau mai vad/aud faze. Clasic pentru vremurile noastre nu? Razboiul rece intre generatii.

  Sincer stirile mi le iau doar de pe protv, chiar imi plac, sunt impartiali, iti prezinta stirea si doar atat, fara comentarii sau analize …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.