Accesorii de fitness ieftine cu care poți slăbi ușor acasă

Perioada sărbătorilor lasă, cel mai adesea, urme pe care nu prea ni le dorim. Mă refer aici desigur la kilogramele în plus cu care ne alegem majoritatea românilor după sărbători. Pe bună dreptate, de altfel, că avem bucate atât de bune încât e nevoie de o voință de fier pentru a ne putea abține. Prin urmare, după sărbători urmează neapărat o perioadă ceva mai grea, în care ne vedem nevoiți să dăm kilogramele jos.

Situația este și mai delicată acum, la început de 2021, iar asta deoarece suntem în pandemie și trebuie să respectăm distanțarea socială, pentru a ne proteja pe noi înșine dar și pe cei din jurul nostru.

Totuși, asta nu înseamnă că nu putem da kilogramele jos, simplu și ușor, chiar acasă la noi. Iar pe acest subiect mi-am propus să vorbesc în acest articol.

Mai exact, am analizat oferta de accesorii pentru fitness de pe Decathlon și am decis să fac o listă cu câteva dintre cele mai ieftine și totodată mai eficiente. Astfel, dacă vrei să slăbești simplu și ușor, chiar la tine acasă, atunci ți-ai putea cumpăra următoarele:

GANTERE TONEDUMBELL 1.5 KG X2 NYAMBA

Sigur, poate că nu dai foarte multe kilograme jos cu ajutorul unor gantere, însă acestea nu pot face niciun rău, ci dimpotrivă. Câteva excerciții nu strică niciodată, iar date fiind dimensiunile lor reduse, depozitarea lor este foarte ușor de făcut, așa că nu te vei împiedica de ele prin casă.

Atât pe Decathlon cât și pe internet vei găsi o mulțime de exerciții pe care le poți face cu ajutorul unor gantere, așa că nu trebuie decât să le pui în practică.

BANDĂ ELASTICĂ CROSS-TRAINING TRAINING BAND 35 KG DOMYOS

Nici nu îți închipui câte exerciții poți face cu o banală bandă elastică. Mă rog, nu e deloc banală dacă vei vedea câte exerciții poți face cu ajutorul ei. Nici eu nu știam până să văd videoclipul celor de la Decathlon.

Partea bună e că nu costă mai mult de 50 de lei, așa că este o investiție de care sigur te vei folosi mult timp și pe care o vei găsi ca fiind foarte practică.

COARDĂ DE SĂRIT 500 GALBEN DOMYOS

Iar în final, a 3-a recomandare este o coardă de sărit care nu costă mai mult decât 25 de lei. Cu toții am sărit coarda în copilărie, însă această „jucărie” poate fi folosită și pentru a slăbi. Este ușor de folosit, este eficientă și, poate cel mai important, poate fi folosită acasă.

Iar prețul mic pe care îl are reprezintă detaliul cheie care ar trebui să te convingă să intri pe Decathlon.ro să îți cumperi o coardă!

Acestea au fost recomandările mele iar dacă dorești și alte accesorii pentru fitness, nu trebuie decât să cauți pe Decathlon. Vei descoperi o mulțime de accesorii utile, ieftine și totodată ușor de folosit!

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.