De ce nu am dormit noaptea trecuta

Cum să pot dormi noaptea când Cristian Florea postează pe Facebook că joacă Simona Halep cu Sharapova ? Nu pot să zic că mă uit foarte des la tenis însă încerc să o fac atunci când joacă Simona.

După primul set de aseară puteam să jur că Simona câștigă. Era ora 3 dimineața și trăiam intensificat fiecare break pierdut sau câștigat de Simona. În al doilea set consider că s-a cam grăbit și astfel mult prea experimentata Sharapova i-a furat setul Simonei. Totuși al treilea set îl începuse atât de bine. Avea deja 2-0 când a început iar să se grăbească. Graba sa plus o mică greșeală de arbitraj a dus și la pierderea setului 3 astfel încât s-a dus și meciul.

Am stat până la 5 dimineața însă nu regret. Am văzut un meci frumos și o Simona Halep care a jucat foarte bine însă pe final probabil a avut emoții. Totuși este de apreciat jocul său mai ales pentru faptul că a jucat cu jucătoare precum Maria Sharapova.

Uitându-ma la tot mai multe meciuri începe să îmi placă acest sport așa că probabil voi sta pe aproape să mă uit și la alte meciuri.

Sursă imagine: livearad.ro

12 Comentarii

  1. Eu am stat pana pe la 3. Dar nu m-am uitat, nu am Digi, iar pe ceva live nu m-am uitat pentru ca am preferat sa fac altceva. In schimb, pot sa-ti spun ca ti-am vazut postarile tale (si ale altora) despre meciul Simonei.

  2. Nu sunt un înrăit al tenisului, de aceea voi fi un pic offtopic pentru că sincer, m-a deranjat un lucru la acest articol…

    M-a deranjat că nu ai oferit un link, fie către blogul lui Cristian Florea, fie către postarea/pagina lui de pe Facebook. Să ști că nu te afectează cu nimic să arunci câte un link extern acolo unde este cazul, mai ales dacă este related și oferă un extra info topicului.

    Plus de alta, crezi că toți cititorii tăi îl „știu” pe Cristi?

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.