Acasă Diverse Bicicletă nouă sau bicicletă SH?

Bicicletă nouă sau bicicletă SH?

Autor

Data

CATEGORIE

De fiecare dată când îmi vine câte un obiectiv în minte, sunt nebun și doar la el mă gândesc până când îl văd devenit realitate. Iar după cum spuneam într-un articol anterior, mi s-a pus pata rău să îmi iau bicicletă.

Mi-am dat seama că sunt prea inactiv, motiv pentru care nici idei de articole nu prea mai am, și fac prea puțin sport. La fotbal nu mă pricep decât să mă uit și nici măcar biletele la pariuri nu le prind. Iar alte sporturi pe care să le pot practica încă nu cunosc.

Bicicleta a rămas ultima soluție. Am pedalat la viața mea destul de mult. Doar că la un moment dat nu am mai făcut-o. Iar după ce mi-am cumpărat mașina, am început să fac și mai puțin sport.

Toate acestea au consecințe. Și cam încep să le simt.

Săptămâna asta a fost despre biciclete. Probabil că și următoarea va fi. Duminica mi s-a pus pata să îmi iau bicicletă după ce am văzut cât de frumoasă era vremea pentru așa ceva. Iar toată săptămâna doar la asta m-am gândit.

Vreau bicicletă: nouă sau SH?

Am zis de multe ori aici pe blog că nu sunt adeptul lucrurilor SH. Dacă pot să îl cumpăr nou, prefer varianta aceasta. N-am putut acest lucru în cazul mașinii, deci mai sunt și excepții.

Când ziceam în urmă cu ceva timp că o să îmi cumpăr bicicletă, am zis că sigur o să iau ceva SH ciordită de ai noștri de prin Germania, iar astfel voi da un ban pe ceva de calitate.

Apoi am văzut că treburile nu stau cam așa. M-am uitat la multe anunțuri pentru biciclete SH atât din Suceava cât și din Botoșani. Nu sunt chiar atât de multe spre vânzare, cel puțin nu ceea ce caut eu. Iar cele care sunt au un preț destul de mare și nu par în cea mai bună formă a lor.

Așa că am decis că până la urmă voi merge pe ceva nou. Iar cele mai bune opțiuni le-am găsit pe Decathlon. Pe asta am pus eu ochii.

Mă încântă aspectul ei dar și garanția. Mai mult decât atât, am căutat multe păreri despre bicicleta BTWIN Rockrider 520 și am citit numai de bine. Deci am o mulțime de motive pentru a o alege.

Decathlon are magazin în Suceava așa că voi solicita livrarea în magazin, ca să o pună ei la punct acolo. Deocamdată nu am toți banii, dar sper să reușesc să o iau cât de curând, să profit de următoarele zile frumoase.

Bicicletă nouă, noi nevoi

M-am documentat și am discutat mult cu un prieten despre ciclism, așa că am primit ceva recomandări. Drept urmare, achiziția bicicletei va veni cu noi cheltuieli. Cască, protecții și alte accesorii.

Toate le voi lua însă treptat. Sper să scriu mai des aici pe blog despre toate experiențele mele pe două roți. Sigur ar fi interesant. Iar pedalatul poate că mă va inspira.

Îmi va trebui și un suport pentru mașină, ca să nu fiu nevoit să scot bancheta atunci când o duc la țară. Că am de gând să pedalez cu ea și pe acolo.

2 COMENTARII

  1. Imi place foarte mult sa pedalez in aer liber :D. E o decizie inteleapta sa-ti iei bicicleta. Pe mine prietenul meu m-a corupt cu activitatea asta, iar treptat a inceput sa-mi placa asa de mult incat am investit si in accesorii de calitate. La Decathlon imi amintesc ca am gasit manusi care sa-mi vina si mie, pe manutele mele mici 😀 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente