Skip to content

Cuvinte de dupa tabara de #‎jurnalismipotesti2014‬

Last updated on 11 aprilie 2019

Se pare că a trecut și această minunăție de tabără la care am participat noi bloggerii din Botoșani, micii jurnaliști de la BUZZ precum și alte persoane invitate, speakeri și nu numai. E prima tabără în care merg însă nu cred că acesta e singurul motiv pentru care scriu acest articol cu sentimente de dor și chiar supărare.

Da, sunt supărat pentru că mi-a plăcut foarte mult. Am pornit în această aventură pesimist, ca de obicei, însă am avut din nou bucuria de a vedea că m-am înșelat, îmi place acest sentiment. Îmi va fi dor pentru că această aventură, după cum am numit-o anterior, a fost mult mai mult decât o tabără de jurnalism. Acest weekend în sine a fost mai mult decât discuții pe teme precum Europa, blogging și comunicarea în mediul online și televiziune.

Consider că noi, bloggerii botoșăneni, aveam nevoie de un astfel de impuls. Nu știu ce cred restul, deoarece se pare că sunt primul care scrie despre, însă eu consider că această întâlnire de 4 zile și trei nopți ne-a unit. Am ajuns de curând acasă însă nu simt nimic nou, pentru că în tabără eram ca acasă.. cel puțin așa mă simțeam. Sunt un pesimist, am mai zis asta, însă am fost uimit să văd că după ce am lăsat căbănuțele în urmă, brusc am devenit melancolic. Ceva din mine rămânea acolo.. diminețile în care ne adunam cu toții în cabana 2, serile în care cântam în jurul unui foc de tabără și a unui pet de bere precum și nopțile – care aproape erau dimineți – în care era un concurs de cine stă treaz mai mult. Sincer să fiu, în această tabără am fost ca o familie.

Mi-am luat două cărți din Game of Thrones însă abia am citit 20 de pagini. Nu am avut când și nici nu m-am plictisit să fac altceva. Nu am putut citi atâta timp cât Andra a fost acolo cu jocurile ei drăguțe și cu tonul său autoritar. Flory ne-a încântat atât cu prezența cât și cu talentul său muzical pe care consider că ar trebui să nu îl ignore. Lucian și Petru s-au ocupat cu întreținerea atmosferei plăcute iar Răzvan a demonstrat că poate ține în frâu 15 bloggeri puși pe glume și distracție, apreciez asta. Gabriel și Ema au fost frumoșii taberei asupra cărora au stat obiectivele aparatelor de fotografiat ale lui Ovidiu, Florin si ale Anei. Andreea, Raluca, Ionuț și Sebi au fost copii de la etajul cabanei doi care bine-dispunea pe toată lumea, astfel încât cabana 2 era mereu plină. Andrei a fost prezent mai mult seara datorită jobului, iar Mioara și Claudia au fost puțin cam retrase însă sper că am reușit să ofer atenție tuturor în mod egal. Singurele persoane cu care am comunicat mai puțin au fost Florentina și Mădălina.

Mi-a plăcut tare mult și de copii de la BUZZ, foarte isteți și simpatici astfel încât țin să o felicit pe Ioana pentru treaba bună pe care o face cu ziarul său. Practic, ziarul BUZZ lansează multe alte furnicuțe care vor face multe în viață deoarece au un început de drum foarte bun. Magda, cu toate că e bloggeriță, a făcut parte din grupul micilor ziariști deoarece este unul din ei, însă am reușit să o necăjesc puțin pe drumul spre lacul lui Eminescu.

Tot în această tabără am avut bucuria să dau mâna și cu membrii trupei TKS, formație de pe meleaguri botoșănene pe care o admir și o ascult des.

Sunt foarte multe cuvinte de zis însă vreau să îi las și pe restul colegilor să povestească. Nu pot decât să mulțumesc Centrului Europe Direct Botoșani pentru faptul că a dorit să facă parte din această tabără și bloggerii din Botoșani precum și pentru organizarea de nota 10. De asemenea țin să recomand Memorialul Ipotești tuturor celor care vor să viziteze această localitate deoarece oferă o cazare foarte comodă precum și mâncare bună (sarut-mâna doamnelor bucătărese).

Mai jos am selectat câteva poze făcute de Ovidiu, însă voi mai adăuga și cele de grup pe care le-a făcut Florin.

 

 

 

9 Comments

  1. Pe meleaguri eminesciene | Lucian Mustață blog Pe meleaguri eminesciene | Lucian Mustață blog

    […] Adi […]

  2. […] luna trecută am fost în tabăra de la Ipotești luna aceasta a rămas să ne întâlnim iarăși sub același acoperiș care ne-a găzduit și […]

  3. […] din Botoșani. Am participat la toate întâlnirile organizate, șase la număr, precum și la tabăra de la Ipotești. Astfel am avut ocazia să cunosc niște oameni foarte faini care mă fac să aștept cu nerăbdare […]

  4. […] avut o vară frumoasă, însă pentru că am făcut ceva ca să fie așa. Am fost în tabără, am scris pe blog, m-am distrat de ziua mea, am primit cărți șamd. Totuși mă bucur și de […]

  5. Ha ha, sunt tari cei de la TKS, am avut norocul sa-i ascult acum cativa ani. Nu stiam ca sunt tocmai din Botosani. Poate-i prind la Cluj, am auzit ca au concert prin Mai.

    • Multe amintiri ai dezgropat cu comentariul tau, Alexandru! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.