Acasă Diverse Cuvinte de dupa tabara de #‎jurnalismipotesti2014‬

Cuvinte de dupa tabara de #‎jurnalismipotesti2014‬

Autor

Data

CATEGORIE

Se pare că a trecut și această minunăție de tabără la care am participat noi bloggerii din Botoșani, micii jurnaliști de la BUZZ precum și alte persoane invitate, speakeri și nu numai. E prima tabără în care merg însă nu cred că acesta e singurul motiv pentru care scriu acest articol cu sentimente de dor și chiar supărare.

Da, sunt supărat pentru că mi-a plăcut foarte mult. Am pornit în această aventură pesimist, ca de obicei, însă am avut din nou bucuria de a vedea că m-am înșelat, îmi place acest sentiment. Îmi va fi dor pentru că această aventură, după cum am numit-o anterior, a fost mult mai mult decât o tabără de jurnalism. Acest weekend în sine a fost mai mult decât discuții pe teme precum Europa, blogging și comunicarea în mediul online și televiziune.

Consider că noi, bloggerii botoșăneni, aveam nevoie de un astfel de impuls. Nu știu ce cred restul, deoarece se pare că sunt primul care scrie despre, însă eu consider că această întâlnire de 4 zile și trei nopți ne-a unit. Am ajuns de curând acasă însă nu simt nimic nou, pentru că în tabără eram ca acasă.. cel puțin așa mă simțeam. Sunt un pesimist, am mai zis asta, însă am fost uimit să văd că după ce am lăsat căbănuțele în urmă, brusc am devenit melancolic. Ceva din mine rămânea acolo.. diminețile în care ne adunam cu toții în cabana 2, serile în care cântam în jurul unui foc de tabără și a unui pet de bere precum și nopțile – care aproape erau dimineți – în care era un concurs de cine stă treaz mai mult. Sincer să fiu, în această tabără am fost ca o familie.

Mi-am luat două cărți din Game of Thrones însă abia am citit 20 de pagini. Nu am avut când și nici nu m-am plictisit să fac altceva. Nu am putut citi atâta timp cât Andra a fost acolo cu jocurile ei drăguțe și cu tonul său autoritar. Flory ne-a încântat atât cu prezența cât și cu talentul său muzical pe care consider că ar trebui să nu îl ignore. Lucian și Petru s-au ocupat cu întreținerea atmosferei plăcute iar Răzvan a demonstrat că poate ține în frâu 15 bloggeri puși pe glume și distracție, apreciez asta. Gabriel și Ema au fost frumoșii taberei asupra cărora au stat obiectivele aparatelor de fotografiat ale lui Ovidiu, Florin si ale Anei. Andreea, Raluca, Ionuț și Sebi au fost copii de la etajul cabanei doi care bine-dispunea pe toată lumea, astfel încât cabana 2 era mereu plină. Andrei a fost prezent mai mult seara datorită jobului, iar Mioara și Claudia au fost puțin cam retrase însă sper că am reușit să ofer atenție tuturor în mod egal. Singurele persoane cu care am comunicat mai puțin au fost Florentina și Mădălina.

Mi-a plăcut tare mult și de copii de la BUZZ, foarte isteți și simpatici astfel încât țin să o felicit pe Ioana pentru treaba bună pe care o face cu ziarul său. Practic, ziarul BUZZ lansează multe alte furnicuțe care vor face multe în viață deoarece au un început de drum foarte bun. Magda, cu toate că e bloggeriță, a făcut parte din grupul micilor ziariști deoarece este unul din ei, însă am reușit să o necăjesc puțin pe drumul spre lacul lui Eminescu.

Tot în această tabără am avut bucuria să dau mâna și cu membrii trupei TKS, formație de pe meleaguri botoșănene pe care o admir și o ascult des.

Sunt foarte multe cuvinte de zis însă vreau să îi las și pe restul colegilor să povestească. Nu pot decât să mulțumesc Centrului Europe Direct Botoșani pentru faptul că a dorit să facă parte din această tabără și bloggerii din Botoșani precum și pentru organizarea de nota 10. De asemenea țin să recomand Memorialul Ipotești tuturor celor care vor să viziteze această localitate deoarece oferă o cazare foarte comodă precum și mâncare bună (sarut-mâna doamnelor bucătărese).

Mai jos am selectat câteva poze făcute de Ovidiu, însă voi mai adăuga și cele de grup pe care le-a făcut Florin.

 

 

 

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente