Skip to content

Merg la Rock`n Iași

Unul din lucrurile care îmi place la acest oraș este că se organizează mult mai multe evenimente. Spre deosebire de Botoșani, aici concertele și evenimentele de orice fel sunt mult mult mai dese și asta este un mare avantaj al Iașiului.

De exemplu zilele trecute a fost FILIT și am trecut și eu puțin pe la Bookfest. Numai bine s-a terminat toată nebunia cu FILIT, am aflat astăzi la facultate de la o colegă că la sfârșitul lunii are loc Rock`n Iași.

Imediat ce am ajuns acasă am intrat pe internet să văd despre ce e vorba. Treaba stă cam așa: luna aceasta are loc Rock`n Iași ediția 2014 și cuprinde două mari evenimente: Rock`n Iași Alternativ și Rock`n Iași Metal. Acestea reprezintă de fapt un concurs în care se luptă mai multe formații rock.

Rock`n Iași Alternativ va fi organizat în weekendul 24-26 octombrie iar Rock`n Iași Metal are loc în ultimul weekend al lunii adică de pe 31 octombrie până pe 2 noiembrie. Pe 15 noiembrie va avea loc și un eveniment Rock`n Iași Aniversar. Pe scurt, trei evenimente unul mai bun decât celălalt.

La aceste evenimente vor cânta trupe precum The Kryptonite Sparks, Travka, Bucovina dar și trupe din Germania precum Perzonal War și Suidakra dar și multe alte trupe pe care le puteți găsi pe site-ul lor oficial. Toate acestea au loc la Casa de Cultură A Studentilor Iași iar intrarea este gratuită.

Am completat și formularul pentru a mă oferi voluntar pentru promovarea evenimentului și sper că voi fi acceptat, nu numaidecât la promovare ci oriunde va fi loc și de mine.

Dacă doriți să fiți la curent cu toate știrile atunci vă recomand să urmăriți pagina lor de facebook însă voi mai scrie și eu pe blog despre acest eveniment.

10178067_526690564131657_3184094929107454758_n

 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.