A fost genial la concertul celor de la Subcarpați

Acum două zile anunțam că Subcarpați vor cânta în Iași. Nu știu dacă am reușit să informez vreun fan care nu știa despre eveniment însă eu am încercat. Gestul contează, nu ?

Pe la ora 8.00 eram deja în față la Underground Pub și am avut de așteptat aproximativ o oră ca să intru în local iar odată intrat acolo am mai avut de așteptat încă două ore până când cei de la Subcarpați au urcat pe scenă. Urăsc întârzierile acestea pe care le întâlnești aproape la orice eveniment însă nu am avut de ales ci a trebuit să aștept.

Totuși așteptările au meritat. Eram deja nerăbdători când pe la ora 11 au urcat cei de la Subcarpați pe scenă. Atmosfera a fost una incendiară și toți spectatorii au simțit fiecare notă cântată de cei de la Subcarpați și banda. Mi-a plăcut foarte mult faptul că pe scenă era foarte multă mișcare deoarece ba venea Afo, ba Mădălina astfel încât dinamismul creat ne oferea o energie pe care am exploatat-o din greu.

M-am simțit extraordinar și parcă fiecare melodie a sunat extrem de bine. De asemenea toată energia și atmosfera din Underground au făcut din acest concert unul memorabil. Cu siguranță voi mai merge !

Distribuie articolul:

2 comentarii

    • Gusturile nu se discuta. Sunt sigur insa ca cei peste 500 de oameni prezenti la concert te-ar contrazice. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.