Festivalul de Folk are loc weekendul acesta la Ipotești

Nu știu ce faceți voi în weekendul acesta însă eu voi fi pe la Ipotești și prin Botoșani cu ocazia Festivalului de Folk care a început astăzi, 3/7/2015 și își coboară cortinele duminică, 5/7/2015.

Pentru că nu prea s-au mai organizat blogmeet-uri, am decis să mergem o mare parte din bloggeri, cei care au dorit bineînțeles că doar nu e pe bază de vot, la Ipotești să ne bucurăm de puțină muzică folk dar și să facem un mic grătar, așa ca de început de vară. Cred că va fi foarte fain, mai ales că acolo am fost în tabără anul trecut, tot cu bloggerii desigur.

În cazul în care sunteți curioși ce se va întâmpla la acest festival, poza de mai jos cu programul cred că va ajuta destul de mult:

program-festival-de-folk

Despre Festivalul de Folk de la Ipotești ar mai trebui să știți că au și un site oficial, o pagină de Facebook că doar degeaba ar fi fost ediția a VI-a dacă nu am fi putut să le zicem că ne place festivalul prin intermediul unui like, nu?

Dacă ajungeți pe acolo și vreți să schimbăm două trei vorbe sau, dacă va fi prea cald, să savurăm un pahar cu bere, anunțați-mă și discutăm.

6 Comentarii

  1. Distractie placuta atat la festival cat si la gratar; sa veniti cu poze sa stim si noi, restul, ce am pierdut. :))

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.