La bere cu Chinezu

După blogmeet-ul de sâmbătă am zis că săptămâna aceasta e puțin probabil să mai ieșim cu toții la o bere să mai discutăm despre una alta. Ei bine m-am înșelat amarnic.

Tocmai ce am venit ieri de la școală și la verificarea contului de e-mail observ un mail de la BlogalInitiative care avea ca titlu ceva legat de Botoșani. Prima oară credeam că e ceva ca să promoveze campaniile însă am fost uimit să văd că de fapt era o invitație la bere din partea lui Chinezu care se afla prin zonă.

Am răspuns politicos la mail și am lăsat un număr de telefon pentru a fi contactat. Primesc apoi un apel și am stabilit să ne întâlnim la 7.30 în Chrome Bar, care se pare că a făcut impresie bună.

Am vorbit la local de rezervarea a două mese că no.. câtă lume putea să vină ? Uimit am fost când am văzut că am unit vreo 6 mese deoarece după o postare pe grupul bloggerilor botoșăneni de pe Facebook au venit aproximativ 14 persoane. De asemenea uimit a rămas și Chinezu atunci când a văzut numărul mare de persoane care au dorit să bea o bere cu el.

La astfel de întâlniri pornesc sceptic și nu cred niciodată că voi fi impresionat. Ei bine, iar m-am înșelat. Am stat aproape 4 ore în care am vorbit despre mai de toate, comunism, drumurile din Botoșani și blogging desigur. Am aflat cum funcționează BlogalInitiative și Kooperativa, am vorbit despre promovare și investiții.

De asemenea am discutat și despre beneficiile bloggingului care nu înseamnă numai bani ci un comentariu și un grup de persoane care au aceleași idei, care gândesc la fel. Blogurile de nișă au fost și ele discutate și am vorbit și despre cheia succesului, dacă poate fi numită așa, și anume încăpățânarea.

Pe scurt, a fost o întâlnire faină din care am avut ce învăța. Ieșirea de aseară a fost ca un Blogmeet la care am învățat din experiența unui om fain care are 7 ani în spatele său.

10383964_254928238048839_226121957758225687_n

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.