Clubul pasionatilor de lectura din Botosani

Ieri văzusem o pagină a unui club de lectură din nu știu ce oraș și, plăcându-mi inițiativa acelor tineri, am postat link-ul către pagina de Facebook a clubului pe grupul bloggerilor botoșăneni zicând că așa ceva s-ar putea face și la noi.

Ei bine nu mă așteptam ca ceilalți să fie chiar atât de încântați de sugestia mea astfel încât am ajuns să creem deja și un grup dedicat cititorilor botoșăneni.

Am dorit crearea acestui grup deoarece în ultimul timp am fost tot mai pasionat de citit și, văzând la blogmeet-uri cât de fain e să întâlnești oameni cu pasiuni comune, am zis că trebuie numaidecât să avem și noi un grup și să organizăm ieșiri în oraș la fel ca cele dintre bloggeri.

Fiind cel care a venit cu ideea, dacă pot spune așa, îmi propun să mă ocup de dezvoltarea acestui grup precum și de organizarea viitoarelor întâlniri care, sper eu, vor avea loc.

Ideea în sine nu mi se pare chiar foarte grea ba chiar am câteva idei pe care sper să le pot pune în aplicare și care să-i încânte pe iubitorii de carte botoșăneni.

Azi – adică mai târziu, pentru că e ora 6 dimineața – îmi propun să fac cât mai multă publicitate acestui grup deoarece pentru a putea ajunge să organizăm întâlniri trebuie să aibă cine să vină la ele. Sunt optimist și cred că vor fi destul de mulți doritori și, la fel ca la blogmeet, vor fi tot mai mulți de la o întâlnire la alta.

Sursă imagine: readwithstyle.blogspot.com

Distribuie articolul:

3 comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.