Suceava Blues Festival are loc în perioada 7-9 iulie 2023

Ușor-ușor se apropie perioada cea mai dragă mie, anume aceea în care mă pot bucura zile întregi de muzică live și atmosferă faină. Suceava Blues Festival este un eveniment care îmi oferă această oportunitate.

Am prins atât de mult drag de acest festival, încât în acest an voi participa pentru a treia oară. De asemenea, obișnuiesc să fac poze pe acolo și totodată mai scriu și pe blog despre el.

Dacă reușesc să ofer o informație utilă celor care caută detalii despre acest festival, nu pot decât să mă bucur.

Suceava Blues Festival „Fani Adumitroaie” ajunge la ediția cu numărul XIV iar în acest an va avea loc în perioada 7 – 9 iulie.

Schimbarea majoră a acestei ediții este locația. Dacă în anii precedenți, festivalul a avut loc în apropierea Cetății din Suceava, anul acesta bluesul se va muta în Piața 22 Decembrie, mai precis în centrul Sucevei. Nu mă bucură această modificare, însă putem trece cu vederea. Sigur au motive bine întemeiate care au dus la această modificare de locație.

Poate că altfel vor avea acces la festival mai mulți iubitori de muzică bună.

Vor fi trei zile de concerte, proiecții de film, vinil-uri și cd-uri, jam-session și alte surprize. Cel puțin așa spune descrierea evenimentului de pe Facebook.

Accesul este gratuit, artiștii urmează a fi anunțați curând așa că ne vedem acolo. Voi reveni cu actualizări imediat ce vor apărea noutăți.

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.