SOLO a lansat aplicația pentru dispozitive mobile

V-am povestit la început de an faptul că sunt mulțumit de SOLO, serviciul de contabilitate pe care îl folosesc pentru PFA, așa că îl recomand cu încredere.

Nu m-am răzgândit de atunci, totul e simplu și ușor, ceea ce sigur că mă bucură. Înțeleg că SOLO se poate lăuda cu o bază din ce în ce mai generoasă de clienți, ceea ce este oarecum justificabil. Chiar merită să folosești serviciul. Nu că l-aș putea compara cu altceva, fiind singurul serviciu testat de mine, dar atât timp cât nu există probleme, zic că e bine.

Ultima noutate de la SOLO e lansarea aplicației pentru mobil. Probabil că mulți antreprenori o așteptau. Țin minte că atunci când m-am abonat la ei, am căutat aplicația în magazinul Google. Nu știu de ce, dar aveam impresia că sigur există o astfel de aplicație.

Nu exista atunci, dar acum avem o aplicație ce poate fi instalată atât pe Android cât și pe iOS.

Am instalat-o și eu pe telefon, deși voi prefera mereu să folosesc desktop-ul pentru treburi de genul. Mi-e mai ok pe ecran mare. Mă mișc mai rapid, găsesc mai ușor informațiile de care am nevoie, șamd. În schimb, cred că e bine-venită, chiar dacă nu o voi folosi prea des.

Ce poți face din aplicație?

Există câteva funcții simple, dar destul de practice. La fel precum în cazul platformei Web, poți emite facturi, poți adăuga dovezile cheltuielilor și totodată ai date despre taxele pe care trebuie să le plătești.

Foarte probabil din aplicație vei putea completa și datele necesare pentru declarațiile trimise la ANAF, așa cum e declarația unică.

Lăudabilă inițiativa SOLO de a lansa aplicația despre care am discutat, așa că dacă vă propuneți să folosiți serviciul, vă poate fi de folos. De asemenea, poți folosi link-ul meu și facem amândoi de o bere.

Distribuie articolul:

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.