Sincronizarea pe Edge e ce trebuie

De când laptopul meu a murit pe jumătate, am fost nevoit să mă folosesc de mai multe laptopuri care îmi cădeau în mână. Am scris des aici de pe laptopul prietenei mele iar acest articol este scris de pe laptopul tatălui.

În trecut, țin minte că simpla schimbare a sistemului de operare era un adevărat calvar. Asta deoarece trebuia să mă autentific iar cu toate conturile de pe rețelele de socializare, bloguri și alte site-uri pe care le folosesc în mod obișnuit.

Acum totul este foarte simplu. Trebuie doar să mă loghez în contul meu de pe Microsoft Edge și am toate parolele, bara de preferințe și tot ce trebuie. Sigur, e și verificarea în doi pași, dar asta nu reprezintă o problemă.

În final, nu mai rămâne decât să mă deloghez de pe cont și toate datele sunt șterse. Nimic mai simplu.

Am observat că poți adăuga mai multe conturi și să treci cu ușurință de la unul la altul.

Nu știu cum o fi în cazul altor browsere, dar pentru mine Edge este de ceva timp o opțiune pe care o folosesc peste tot, inclusiv pe telefonul mobil. Acolo aplicația nu este încă genială, dar pare fi pe drumul cel bun.

Presupun că majoritatea folosiți Google Chrome. Am dreptate?

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. EDGE doar dacă vreun click din Windows mă duce acolo, Firefox mai tot timpul și Chrome câteodată> Doar firefox-ul îl sincronizez pe mai multe dispozitive.

  2. Eu sunt de ani de zile cu Chrome si imi e greu sa-l schimb. Am mai incercat, dar nu mi-a iesit. Pur si simplu m-am obisnuit cu el. Se sincronizeaza cu telefonul, atat bookmark-ul cat si istoricul, parolele etc.

    • Am folosit și eu foarte mult timp opera, mai ales când aveam PC-ul varză și laptopul așa-și-așa. Mi se părea că se mișcă bine și nu folosește resurse multe. Îl am și acum în PC, de dragul vremurilor bune.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.