Am schimbat brățara ceasului Huawei GT 3 PRO

Când am cumpărat ceasul inteligent de la Huawei, am ales modelul cu brățară din piele. Chiar dacă brățara arăta bine și era destul de confortabilă, recunosc că nu am ales-o cu foarte mult entuziasm, ci mai degrabă am ales așa pentru că era varianta cea mai ieftină.

De altfel, am avut ocazia să probez și modelul cu brățară metalică și se simțea foarte mișto la mână. Cu toate acestea, am zis că nu dau cu 2-300 lei mai mult doar pentru o brățară.

Încă de la achiziționare am zis că voi opta, la un moment dat, pentru brățara din metalică. Numai că nu am căutat un model original, ci am ales un model mai ieftin, de pe eMAG. Mai precis, este vorba despre brățara aceasta, care costă 55 RON.

Ei bine, după ce coletul a făcut un traseu lung Ilfov – Iași – Ilfov – Suceava, a ajuns și în posesia mea, într-un final. Numai că imediat ce a ajuns, am constat că brățara e cu mult mai mare decât mâna mea, așa că a fost necesar să îndepărtez câteva zale.

Cine ar fi crezut că e atât de greu să scoți telescoapele brățării unui ceas? Eu nu! Desigur, dacă ai sculele potrivite, probabil că e mai simplu. Eu am cumpărat o mică trusă cu scule pentru mecanică fină, de la Parkside, pentru că acolo era o șurubelniță care părea că poate face treabă bună. M-am folosit de ea și am reușit să duc operațiunea la final, deși a fost destul de dificil.

Brățara comandată e din ceva inox, zic ei, și se simte destul de bine la mână. Cel mai important e că nu mai transpir, așa că e mai confortabil de purtat pe termen lung.

Îmi era frică de faptul că nu se va potrivit cu modelul meu de ceas, nefiind menționat în titlu sau în descriere. Totuși, am ținut cont de specificații și dimensiuni și am zis că tre` să se potrivească. Din fericire, am avut dreptate.

Nu am o poză prea bună acum pentru a o încărca aici, dar promit să revin cu ea cât mai curând.

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Telescoapele de la ceas inclusiv lungimea brățării (cel puțin cea originală) se reglează foarte ușor cu mâinile goale, totul este să te prinzi cum funcționează și să fii în poziția potrivită.

    Eu a trebuit să reglez lungimea brățării și, recunosc că m-am chinuit un pic la început până mi-am dat seama cum funcționează mecanismul… după aceea a mers cu ochii închiși și cu mâinile goale (acum nu știu ce buturugi ai tu în loc de degete dar cu degete de pianist se rezolvă foarte rapid).

    • Cele de la prinderea brățării cu ceasul, da, se scot ușor, dar dacă zici că și la eliminarea zalelor e la fel de ușor, aș vrea să văd asta! Posibil ca la originală să fie mai simplu, dar atât timp cât există instrumente speciale pentru a scoate telescopul dintre zale (revin curând cu un link) mă gândesc că nu e treaba chiar atât de simplă. De aceea e posibil să vorbim despre lucruri diferite. Cât despre degete, nu sunt foarte îndemânatic oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.