Acasă Diverse Cel mai bun suport auto pentru telefon?

Cel mai bun suport auto pentru telefon?

Autor

Data

CATEGORIE

De când am permis și mașină am tot testat diferite suporturi auto pentru telefon, dar până acum nu am găsit nici unul care să fie decent. Unul s-a ținut bine o vreme, care se punea cu ventuză în geam, însă sistemul de prindere a telefonului nu era chiar grozav. Iar la câteo denivelare sărea și telefonul pe sub pedale, lucru deloc plăcut.

Și am nevoie deseori de telefon atunci când conduc, în mod special pentru GPS atunci când merg pe undeva pe unde n-am mai fost și nu vreau să fiu cu ochii-n patru după tot felul de indicatoare, care mai și lipsesc uneori.

Acum am pus ochii pe genul ăsta de suport pentru telefon, despre care mi-a zis cineva care ar fi bun. Am puține dubii, recunosc, dar voi încerca să văd ce poate:

Suport auto magnetic pentru telefon Air Vent Slim – VetterMă îndoiesc totuși de faptul că ar putea sta bine pe grila de la ventilație deoarece nu pare foarte fix. Recomandări?

6 COMENTARII

 1. Nu ştiu ce să zic, dar la un moment dat citisem că suporturile de acest gen (cu prindere magnetică), nu sînt cele mai indicate pentru telefoanele mobile: cîmpul magnetic al magneţilor din suport afectează senzorii din telefon, în special senzorul magnetic (busola). Personal nu am suport de telefon, cînd am nevoie conduc efectiv cu telefonul în mînă (nu recomand!), preferabil este un suport cu prindere fermă.

 2. Și eu am testat o grămadă de suporturi auto pentru telefon, iar majoritatea aveau aceeași problemă: după câteva folosiri ceda ventuza din ce în ce mai des. Sunt conștient că nu avem chiar cele mai bune drumuri, dar totuși… să cedeze atât de repede și ușor la prima denivelare?

  După multe căutări am ales Samsung EE-V200SABEGWW, iar după câteva luni de folosiri dese chiar și pe drumuri atât de bune de îmi venea uneori să o iau pe câmp pot spune că e cel mai bun suport auto pentru telefon (din punctul meu de vedere, bineînțeles). Din ce am testat îl poți folosi lejer cu telefoane care au ecranul chiar și de 5.7 inch (doar că aici e de preferat să nu aibă o husă).

 3. Modelul asta:

  https://www.autolux.ro/suport-auto-grabngo-pentru-telefon-cu-fixare-in-grila-de-ventilatie

  Nu neaparat de aici, e scump la pretul asta.

  Se gaseste pe aliexpress de la 1$ in sus, in piata la talcioc de la 10 lei in sus ori in mall-uri/magazine cu accesorii telefoane de la 15-20 lei in sus.

  Se fixeaza in grila de ventilatie, e mic si tine bine telefonul.

  Contra: gura de ventilatie e recomandat sa o opriti mai ales iarna cand baga caldura, sa nu incalziti telefonul prea tare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente