Skip to content

Cel mai bun suport auto pentru telefon?

De când am permis și mașină am tot testat diferite suporturi auto pentru telefon, dar până acum nu am găsit nici unul care să fie decent. Unul s-a ținut bine o vreme, care se punea cu ventuză în geam, însă sistemul de prindere a telefonului nu era chiar grozav. Iar la câteo denivelare sărea și telefonul pe sub pedale, lucru deloc plăcut.

Și am nevoie deseori de telefon atunci când conduc, în mod special pentru GPS atunci când merg pe undeva pe unde n-am mai fost și nu vreau să fiu cu ochii-n patru după tot felul de indicatoare, care mai și lipsesc uneori.

Acum am pus ochii pe genul ăsta de suport pentru telefon, despre care mi-a zis cineva care ar fi bun. Am puține dubii, recunosc, dar voi încerca să văd ce poate:

Suport auto magnetic pentru telefon Air Vent Slim – VetterMă îndoiesc totuși de faptul că ar putea sta bine pe grila de la ventilație deoarece nu pare foarte fix. Recomandări?

6 Comments

 1. Sorin Sorin

  Nu ştiu ce să zic, dar la un moment dat citisem că suporturile de acest gen (cu prindere magnetică), nu sînt cele mai indicate pentru telefoanele mobile: cîmpul magnetic al magneţilor din suport afectează senzorii din telefon, în special senzorul magnetic (busola). Personal nu am suport de telefon, cînd am nevoie conduc efectiv cu telefonul în mînă (nu recomand!), preferabil este un suport cu prindere fermă.

 2. Sergiu R. Sergiu R.

  Și eu am testat o grămadă de suporturi auto pentru telefon, iar majoritatea aveau aceeași problemă: după câteva folosiri ceda ventuza din ce în ce mai des. Sunt conștient că nu avem chiar cele mai bune drumuri, dar totuși… să cedeze atât de repede și ușor la prima denivelare?

  După multe căutări am ales Samsung EE-V200SABEGWW, iar după câteva luni de folosiri dese chiar și pe drumuri atât de bune de îmi venea uneori să o iau pe câmp pot spune că e cel mai bun suport auto pentru telefon (din punctul meu de vedere, bineînțeles). Din ce am testat îl poți folosi lejer cu telefoane care au ecranul chiar și de 5.7 inch (doar că aici e de preferat să nu aibă o husă).

  • Pare interesant, deși nu aș da parcă mai mult de 50-60 de lei pe un suport pe telefon..

 3. AdrianMan AdrianMan

  Modelul asta:

  https://www.autolux.ro/suport-auto-grabngo-pentru-telefon-cu-fixare-in-grila-de-ventilatie

  Nu neaparat de aici, e scump la pretul asta.

  Se gaseste pe aliexpress de la 1$ in sus, in piata la talcioc de la 10 lei in sus ori in mall-uri/magazine cu accesorii telefoane de la 15-20 lei in sus.

  Se fixeaza in grila de ventilatie, e mic si tine bine telefonul.

  Contra: gura de ventilatie e recomandat sa o opriti mai ales iarna cand baga caldura, sa nu incalziti telefonul prea tare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.