Dealuri Însângerate

După un sezon și jumătate de Megastructuri Naziste, am zis că e timpul să încerc să văd și un film pe Disney Plus. Îmi era dor să văd un film horror care să mă țină cât-de-cât atent și mare mi-a fost mirarea să văd că Disney Plus nu are categoria asta de filme. Nu că nu ar exista, ci nu sunt organizate într-o categorie.

Așa că am accesat pagina unde sunt afișate toate filmele, sperând să îmi atragă atenția un film interesant. A apărut mai întâi Dealuri Însângerate 2 și încă din start mi-a dat senzația că e un fel de Wrong Turn, sau Drum interzis după cum ar fi tradus în română.

Inițial mă gândeam că e disponibil doar filmul 2, ceea ce mi se părea aiurea, dar am găsit imediat și primul film, anume cel din 2006.

Căutând mai multe informații despre el pe internet pentru acest articol, aflu că este o refacere după Sălbatic și mortal, un film din 1977. În rolurile principale îi avem pe Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin, Dan Byrd, Robert Joy și Ted Levine, iar de regie s-a ocupat Alexandre Aja.

Povestea filmului este destul de simplă. O familie pleacă în vacanță și în drumul lor către nu mai știu unde, opresc la o benzinărie să facă plinul. Acolo li se recomandă o scurtătură iar odată porniți pe acest drum prin deșert, nebunia începe.

Vânătorii sunt victimele unor teste nucleare făcute de guvern, teste care a dus la apariția malformațiilor și a altor probleme de acest tip, ceea ce a creat o sete de răzbunare în cel mai sângeros mod posibil.

Deși are doar 107 minute filmul, nu mi-a creat impresia că este grăbit, așa cum am avut în cazul filmului Masacrul din Texas. E suficient de captivant cât să te țină cu sufletul la gură și chiar să dai play celui de-al doilea film, pe care l-am văzut pe jumătate și care de asemenea pare la fel de bun.

Acestea fiind spuse, dacă vreți să vedeți un film de groază bun pe Disney Plus, ați putea încerca Dealuri Însângerate. Eu zic că vă va plăcea, chiar dacă are doar 6.4 pe IMDB.

Distribuie articolul:

One comment

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.