Skip to content

Și eu în rând cu lumea… Revolut

După ce toată lumea a vorbit luni de zile despre Revolut și eu nu am citit mai nimic despre ei, decât faptul că au cel mai bun curs, am zis că a sosit timpul să fac și eu „marele pas”.

E bine să ai două variante la dispoziție, mai ales dacă nu-s cu comisioane. Mai ales când mai ceri bani cu împrumut. :)) Așa că m-am dat în rând cu lumea.

I-am cerut link lui Marius, ca să-mi vină cardul moca acasă, așa că m-am înscris. Cică ajunge pe 2 iulie, sau până atunci.

Acum mi-au dat mesaj să invit lumea să îmi dea card dă fer, care pare să arate mișto. Mi-ar trebui 5 membri, dar mi-e prea lene să îmi bat capul. Mai ales că e cu timp limită. 5 zile cică. Să fie sănătoși, e bun și plasticul.

One Comment

  1. Ăștia de la Revolut îmi trimit în fiecare lună câte un spam prin care imi recomandă să-mi spamez și eu cunoscuții ca să-mi dea gratis nu știu ce card irelevant. Nu sunt nimic decât o hipstereală digitală și cam atât.
    Dacă mai punem la socoteală și că sunt ruși și că au relații la Kremlin și astfel evită embargoul impus de SUA și UE e oablă treaba….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.