Skip to content

Despre Pokemon Go, un joc care face senzație

Last updated on 19 iunie 2018

Majoritatea tinerilor de azi au copilărit cu desene animate precum Pokemon, iar acum a apărut un joc pentru telefoane mobile numit Pokemon GO care face isterie în rândul tinerilor și numai. L-am descărcat și eu și vă voi spune mai multe despre el mai jos.

În primul rând ar trebui să spun că momentan, la noi, Pokemon GO poate fi instalat doar folosind fișierul de tip APK. Puteți descărca Pokemon GO dacă dați click aici. Pokemon GO poate fi găsit și pe Google Play, doar că nu poate fi instalat în România, iar cauza este cel mai probabil aceea că nu au servere în Europa, însă ar urma să apară în curând.

Pokemon GO este un joc care te pune și la făcut mișcare, deci nu e genul de joc care să țină copiii în case cu ochii lipiți de ecrane, ci îi scoate afară. Tot cu ochii lipiți de ecrane. Asta deoarece jocul presupune explorarea orașului bazându-se pe o hartă reală, probabil din Google Maps, și să găsiți Pokemoni, așa cum se întâmpla și în desenele animate.

De admirat este comunitatea creată în jurul acestui joc. Există deja un grup de facebook a celor care joacă Pokemon Go în România și am văzut că în curând vor face și o întâlnire jucătorii din București. Cel mai probabil că în curând vor fi organizate și diferite competiții de Pokemon Go, iar în majoritatea orașelor din țară se vor crea diferite comunități de jucători.

Cert e că se vorbește tot mai mult despre Pokemon GO. Nu poate fi jucat pe iPhone, din câte am citit, însă cu siguranță va apărea și o versiune de Pokemon GO pentru iPhone.

pokemon go

Probabil că mai avem mult de așteptat până când Pokemon GO să apară și în România, însă sunt curios să văd câți jucători de Pokemon GO sunt la noi în țară și de prin ce orașe. Tare fain ar fi să aflu că sunt și botoșăneni pe aici.

2 Comments

  1. Pokemon-işti din toate ţările, uniţi-vă !
    Constituindu-se acum într-o comunitate (din ce în ce mai) extinsă, se poate vorbi acum şi despre (mai vechi) slogane comuniste… valabil şi pentru alte „comunităţi”…

  2. M-am uitat la cateva video-uri si se pare ca este un joc la care chiar trebuie sa aloci ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.