10 ani de blog. Oare când?

31 august este o zi importantă, sărbătorindu-se Ziua Limbii Române. Într-o astfel de zi am decis eu să îmi deschid blogul, în urmă cu 10 ani. Am zis-o și o voi mai zice: tare mult îmi place această coincidență.

Nu știu când au trecut anii ăștia și, mai ales, nu știu cum am reușit să mă țin de treabă în tot acest timp. Sigur, au fost multe momente de pauză, în care treceau săptămâni în care nu publicam nimic pe aici. Toți acei timpi morți reprezintă singurul regret.

În rest, beneficiile sunt nenumărate! Cred că m-a disciplinat destul de mult, am cunoscut oameni, am mai făcut de o bere, am învățat să scriu – cât de cât – mai bine și totodată să îmi expun ideile și opiniile într-un mod mai ordonat.

Când m-am apucat de scris pe aici, nu aveam un obiectiv anume. Poate doar cel de a oferi conținut util celor care navighează pe internet, obiectiv pe care îl am și astăzi, după 10 ani de scris pe blog.

Nu prea m-am priceput cum să o fac, până nu demult, și poate că nici acum nu am cea mai bună strategie. Toate se învață în timp, iar timp este berechet. Important este să existe evoluție și cred că ea poate fi observată. Nu de departe, însă cel puțin cu lupa, ea tot se vede.

Doamne ajută să ne auzim și peste 10 ani.

Distribuie articolul:

19 comentarii

 1. Exercitiul de a scrie constant e super important. Ma uitam acum ceva timp la oameni care incercau sa faca un text, sa il gandeasca. La noi rotita merge diferit, e mult mai eficient sa arunci un text fata de cei care… fac asta ocazional. De evolutie, de vocabular… fara discutie.
  Hai cu majoratul.

  • Trimiți un vin la majorat? Tu cred că l-ai făcut deja, ori ești pe aproape. 😀 Interesantă comparația ta.

   Sper să reușesc să și citesc mai mult, deoarece știu precis că scrisul meu ar avea de câștigat. Greu cu timpul, în schimb.

   • Blogul, in forma actuala, are vreo 13-14 ani, dar au mai fost variante inainte. Nici eu nu citesc suficient, doar ce apare pe interneti, dar va veni si vremea aia. Stiu ca ajuta, dar nu e timp momentan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.