Mi-am făcut abonament Netflix ieftin prin GamsGo

În urmă cu câteva zile v-am povestit despre GamsGo, foarte pe scurt. Văzând că oamenii au un feedback foarte pozitiv, adunând doar păreri de bine despre GamsGo pe grupurile de Netflix, am zis că merită să testez mai mult.

Prin urmare, am trecut la treabă și am zis să încerc și acest GamsGo pentru a cumpăra un abonament pentru Netflix.

Dacă vrei să faci și tu asta dar nu știi cum, atunci am pregătit eu un ghid care îți poate fi de mare ajutor. Iată care sunt recomandările mele:

Cum să plătești mai puțin pentru abonamentul de Netflix

E firesc să îți dorești să faci economii, iar cum serviciile de streaming sunt tot mai multe, nu strică niciodată o idee pentru a beneficia de un abonament de Netflix ieftin, nu?

Ei bine, pentru început trebuie să intri pe GamsGo. Alege serviciul de streaming pentru care vrei să plătești mai puțin:

Apasă pe Purchase Now și ți se va deschide o nouă fereastră care arată cam așa:

Alege perioada abonamentului și numărul de dispozitive pe care vrei să folosești contul. La promo code poți scrie BOLO95 și vei primi un mic discount. Dacă îl vei folosi, vei plăti 3.75$ și nu 3.87$. Cu timpul sper ca acest cod promo pentru Netflix să ofere o reducere mai generoasă. Totuși, ai reducere 50 de bani, cât să fie o monedă pentru căruciorul de la supermarket.

Apasă pe butonul roșu pe care scrie „go to payment” și alege una dintre metodele de plată disponibile. Probabil că vei opta pentru plata cu cardul, nu?

Este interesantă metoda 3 de plată. Implică plata cu criptomonede, din câte deduc eu.

Apasă în continuare pe butonul „go to payment”, introdu datele cardului tău bancar, efectuează plata și mai apoi nu mai rămâne decât să aștepți să primești contul.

În mod obișnuit, durează cel mult 24 de ore pentru a primi contul, ori cel puțin asta spun ei. Din proprie experiență și din ce mi-au zis ceilalți care au folosit serviciul, contul va veni în 2-3 ore.

Vei primi mail sau îl vei găsi la „subscription”. Acolo sunt datele de logare ale contului, data de valabilitate dar și profilurile disponibile. Interesant este faptul că toți „colegii” de cont sunt din România, întocmai pentru a nu exista probleme, probabil.

Ți se recomandă să folosești un profil anume. Mie mi s-a alocat profilul cu numărul 3, de exemplu. Poți reseta parola, în cazul în care este necesar.

Să folosești un cod PIN pentru profil, dar așa în caz de orice. De asemenea, poți folosi o platformă externă pentru a ține evidența serialelor și episoadelor văzute. Nu de alta, dar în cazul în care va fi necesar să schimbi contul, ar fi păcat să nu mai știi la ce episod ai rămas, nu?

Pe JustWatch poți face asta, din câte îmi amintesc. Vom discuta mai pe larg într-un alt articol, însă.

Momentan, văd că abonamentul merge fără probleme pe TV, am subtitrări în română, așa că nimic de reproșat.

Prin urmare, îl puteți încerca și voi folosind acest link + codul BOLO95 pentru un mic discount.

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Bafta! Cum ziceam intr-un comentariu eu folosesc gamsgo de peste 2 ani si sunt foarte multumit.
    Am si un mic pont, cand se apropie perioada reinnoirii subscriptiei, intra pe site(logat fiind in contul tau) dar nu fa achizitia si cateva ore mai tarziu iti dau un cupon pe mail cu o mica reducere, valabil o zi si apoi intri pe site si folosind cuponul ai si o mica reducere 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.