Acasă Despre oameni Care e ultimul lucru pe care l-ai făcut pentru visul tău?

Care e ultimul lucru pe care l-ai făcut pentru visul tău?

Autor

Data

CATEGORIE

Cred că oricine pe lumea asta are un vis pe care vrea să-l vadă într-o zi realitate. Chiar și eu am. De fapt eu am mai multe, nu numai unul. Asta e însă altă poveste. Gândindu-mă la toate aceste vise ale mele am ajuns să mă întreb eu ce-am făcut ca să se îndeplinească.

Nu cred în rezolvarea lucrurilor de către timp, nu cred nici în minuni și nici în miracole divine. Cred însă că totul depinde noi și doar cu puțină voință putem ajunge acolo unde ne-am propus. Nimic nu va cădea din cer ci poate doar puține picături de ploaie care să ne trezească.

Da. Visele devin realitate însă numai dacă tu încerci să le transformi în realitate. Trebuie să muncești, să gândești, să planifici și să ai idei. Să fii optimist atunci când trebuie dar nu cu capul în nori. Stabilește ce ai de făcut pentru ca visul tău să devină realitate. Vrei să ai o mașină roșie cu foarte mulți cai putere? Fă bine și caută o metodă – legală dacă se poate – de a strânge bani pentru ea. Șansa de a o câștiga la un concurs e foarte mică iar norocul nu își face prezența prea des.

Un vis nu se va împlini niciodată fără dureri de cap, fără cafele băute la ore târzii, fără transpirație sau fără ochi roșii de la oboseală.

Așadar, tu ce ai făcut ultima oară pentru visul tău?

pentru visele tale

5 COMENTARII

  1. Am turnat niste licoare intr-un pahar, asa de un deget, am pus trei cuburi de gheata si m-am lasat pe spate cu scaunul de la birou ca sa pot sa pun picioarele pe birou, sa stau confortabil si sa analizez situatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente