Skip to content

Care e ultimul lucru pe care l-ai făcut pentru visul tău?

Cred că oricine pe lumea asta are un vis pe care vrea să-l vadă într-o zi realitate. Chiar și eu am. De fapt eu am mai multe, nu numai unul. Asta e însă altă poveste. Gândindu-mă la toate aceste vise ale mele am ajuns să mă întreb eu ce-am făcut ca să se îndeplinească.

Nu cred în rezolvarea lucrurilor de către timp, nu cred nici în minuni și nici în miracole divine. Cred însă că totul depinde noi și doar cu puțină voință putem ajunge acolo unde ne-am propus. Nimic nu va cădea din cer ci poate doar puține picături de ploaie care să ne trezească.

Da. Visele devin realitate însă numai dacă tu încerci să le transformi în realitate. Trebuie să muncești, să gândești, să planifici și să ai idei. Să fii optimist atunci când trebuie dar nu cu capul în nori. Stabilește ce ai de făcut pentru ca visul tău să devină realitate. Vrei să ai o mașină roșie cu foarte mulți cai putere? Fă bine și caută o metodă – legală dacă se poate – de a strânge bani pentru ea. Șansa de a o câștiga la un concurs e foarte mică iar norocul nu își face prezența prea des.

Un vis nu se va împlini niciodată fără dureri de cap, fără cafele băute la ore târzii, fără transpirație sau fără ochi roșii de la oboseală.

Așadar, tu ce ai făcut ultima oară pentru visul tău?

pentru visele tale

5 Comments

  1. Eu, ultimul lucru pe care l-am făcut pentru realizarea unuia din visele mele, a fost să mă înscriu la un curs autorizat pentru a îndeplini acel vis.

  2. Coffee Coffee

    Inspirat de perseverenta ta am redeschis blogul financiar
    Http:// wwww.finanteazi.ro

    • Mă bucur că reușesc să inspir lumea, e unul din obiectivele mele. Succes cu blogul redeschis! 😀

  3. Am turnat niste licoare intr-un pahar, asa de un deget, am pus trei cuburi de gheata si m-am lasat pe spate cu scaunul de la birou ca sa pot sa pun picioarele pe birou, sa stau confortabil si sa analizez situatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.