Skip to content

Seriale bune pentru vară?

Dacă tot s-a terminat Game of Thrones iar temperaturile de afară au depășit lejer pragul de 30 de grade Celsius, ce poți face într-o după amiază în afară de un maraton de seriale? Bine, ar mai fi varianta cu piscina, dar nu sunt pătrățele pentru așa ceva, iar aglomerația nu face parte din lista mea de pasiuni.

Mă uit acum la două seriale de pe Netflix:

Peaky Blinders

Deși e destul de popular, parcă nu are acel suspans care să te facă să renunți la o oră de somn doar pentru a vedea încă un episod. Sunt pe la sezonul 2 și cred că îl voi termina cu greu totuși. Dacă îl voi termina…

Van Helsing

Deși nu m-a atras niciodată ideea de vampiri am început să mă uit la Van Helsing și mai am doar câteva episoade din el. Cu toate acestea, m-am cam plictisit și de el, deoarece face parte dintr-o tipologie de seriale destul de populară. Din câte am văzut, sunt o mulțime de seriale cam pe aceeași temă, atât pe Netflix cât și pe alte platforme.

Templierii

Ăsta e pe HBO GO. Deși primul sezon a fost foarte mișto, pauza de la sezonul 1 la 2 m-a făcut să uit destul de multe detalii. Iar primele episoade din sezonul 2 au fost cam ciudate, pentru că nu prea îmi mai aminteam nimic din sezonul 1.

Tema serialului îmi place, așa că voi depune eforturile necesare pentru a-l termina și pe ăsta.

Și cam atât în prezent pe lista mea de seriale de văzut. Sunt însă o mulțime de alte seriale ce par interesante pe Netflix, dar nu prea știu ce să aleg. Așa că aștept recomandări de la cei care nu merg vara asta în Dubai ci stau la umbră și devorează seriale, așa cum voi face eu în mare parte a timpului liber.

Am devorat recent serialul Cernobîl și chiar că merită să fie unul dintre cele mai populare seriale din lume. De acuma… să vedem și altele! 😀

4 Comments

  1. Mai bine ia vw ala si pleaca si plimba-te si tu, lasa filmele pentru la iarna 😀

    • Adrian Bolocan Adrian Bolocan

      E și asta o variantă bună…

  2. Eu ma uit de cateva zile la Power, serialul ala facut de 50 Cent. E misto pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.