Aveți FANbox prin oraș?

Am zis-o și o să o mai zic: easybox e o chestie tare mișto. Optez mereu pentru acest mod de livrare, atât timp cât există posibilitatea. Am scris adesea despre acest serviciu și probabil că voi mai scrie.

În continuare mă mir că FAN Courier a pierdut atât de mult teren pe piața livrării de colete. Sigur, influența celor de la eMAG este evidentă, dar totuși mă așteptam ca mai degrabă cei de la FAN să aibă ideea acestor cutii de unde se pot ridica produsele comandate.

După ce au făcut că easybox-urile celor de la eMAG sau, mă rog, Sameday, au succes, FAN a grăbit implementarea acestui serviciu. Pe site-ul lor găsesc că ar avea deja eBOX-uri prin București, dar pe rețelele de socializare ei se laudă cu FANbox-uri.

Principiul este același, așa că ar trebui să aibă succes. Nu știu dacă va fi comparabil cu cel de la SameDay, dar sigur îl va folosi lumea.

Aveți FANbox la voi în oraș?

Distribuie articolul:

19 comentarii

    • Salut! Atunci când creezi un awb online, și îți dă opțiunea sa alegi FanBox…alegi FanBox, primești cod QR și Awb ul prin mesaj. Pui coletul la fanbox. Trebuie sa printezi / lipești awb ul tu pe colet înainte să îl depui? Intreb că eu nu am făcut asta și sunt confuza daca trebuia sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.