În viață mai trebuie să iei decizii grele

Astăzi nu prea am scris pe blog chiar dacă în acest an îmi doresc să scriu câte două articole pe zi. Azi m-am reîntors în Iași la facultate să mă pregătesc de prima sesiune. Trebuie să recunosc că am destule temeri legate de această sesiune însă sper ca totul să fie bine la final.

Totuși în ultimul timp am o întrebare care nu mă lasă să mă pot concentra așa cum ar trebui asupra lucrurilor pe care eu le consider importante. Încă nu doresc să fac publică problema deoarece nu sunt sigur încă asupra deciziei pe care ar trebui să o iau.

Nu am mai fost în situații de genul ăsta până acum însă observ că nu toate sunt roz în viață iar atunci când pare că ți-e lumea mai dragă ajungi in situația de a lua o decizie, o decizie însă care nu te implică doar pe tine ci și alte persoane din jurul tău. Iar asta face decizia să fie una aproape imposibilă, mai ales din cauza responsabilităților precum și a urmărilor ce ar putea apărea mai târziu.

Și astfel chiar nu mai știi ce să faci decât să mai aștepți să se limpezească lucrurile, măcar puțin.

Cam nașpa să crești. #amzis

5242284655_c15d494f8f_b

3 comentarii


  1. Asta nu e o scuza, stiu sentimentul. De multe ori pierd toata ziua iar la culcare ma gandesc ca nu am avut timp de proiectele mele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.