Portretele pictate sunt o idee de cadou reușit

Nu știu cum sunteți voi, dar eu, ori de câte ori a fost vreodată nevoie să cumpăr un cadou, am fost complet lipsit de inspirație. Drept urmare, ori de câte ori găsesc o idee interesantă de cadou, o salvez undeva să mă pot folosi de ea la nevoie.

Cel mai probabil că nu sunt singura persoană aflată într-o continuare căutare de idei de cadouri, ci la fel ca mine mai există o mulțime de persoane aflate în aceeași situație. Așa se face că sunt multe căutări pe Google pentru cuvinte cheie precum „idei de cadouri”, pentru el sau pentru ea, pentru diferite aniversări sau alte ocazii speciale.

Drept urmare, nu strică niciodată încă un articol în care se vorbește despre idei de cadouri, nu? Eu zic că nu, iar de aceea am și făcut acest articol. Astfel, dacă ai nevoie de o idee de cadou, poate că te va încânta propunerea mea.

Portrete pictate în stil semi-realist – un cadou cu care sigur vei surprinde

Prietena mea pictează, îi place mult să facă asta și chiar se pricepe, zic eu. Drept urmare, și-a propus să împărtășească această pasiune și cu alții, răspunzând unei nevoi foarte aprige, anume aceea de a găsi un cadou bun. Așa cum spuneam, multă lume caută idei de cadouri, așa că pasiunea ei pentru pictură a fost transpusă într-o mică afacere, să zic așa.

Face portrete în stil semi-realist, oferindu-le un aer ceva mai vintage, iar rezultatul este – cel puțin pentru mine – unul grozav. Drept urmare, am făcut o pagină de Facebook, distribuim prin grupuri, pe profilurile noastre de social media și din când în când mai încercăm și câte o reclamă.

Pentru început, au vrut cunoscuții. Iar ei au fost foarte mulțumiți. Acum mai apar și persoane din afara cercului nostru de prieteni care vor, iar feedback-ul este mereu excelent. Este, zic eu, dovada clară că face o treabă bună. Cam așa arată un portret realizat pentru un cuplu care aniversau 50 de ani de căsătorie:

Noi le punem în ramă, le facem 2-3 poze ca să avem conținut pentru social media și le trimitem mai departe, împachetate frumos. Sunt, zic eu, o idee de cadou de cuplu grozavă, dar la fel de bine poate fi și o idee de cadou de casă nouă, cadou de nuntă sau pur și simplu poate fi oferit fără o ocazie specială.

Nu e nevoie de o ocazie specială să oferi un cadou, este unul dintre sloganurile noastre. L-ai putea pune și tu în practică, mai ales dacă nu ți-ai surprins persoana iubită de mult timp cu un cadou drăguț.

Portretele pot fi realizate chiar și pentru o singură persoană, sau pentru o familie. Deci nu e fixată pe portrete de cuplu, asta așa… ca să știți.

Pagina noastră o găsiți cu numele Artă în Dar, sau puteți da click aici, atât pe Facebook cât și pe Instagram. Trimiteți mesaj pe acolo, dacă doriți să faceți un așa cadou frumos și sunt sigur că nu veți regreta.

Apropo, prețurile sunt foarte, ok așa că acest articol ar trebui să apară pe prima pagină de pe Google și celor care caută idei de cadouri ieftine. Nu de alta, dar sloganul nostru este „Un preț mic pentru o bucurie mare”.

Cum vi se pare vouă ideea și mai ales ce părere aveți despre aceste portrete?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.