„Noi facem un spital”

S-a auzit atât de mult în ultima vreme lozinca „vrem spitale, nu catedrale” însă nu s-a prea schimbat nimic. Nevoia de spitale a rămas, dar nu a început mai nimeni să le facă. Mă rog, nu cei care sunt la putere.

Asociația „Dăruiește viață” prin platforma Bursa de Fericire a început o campanie numită „Noi facem un spital”, iar scopul campaniei cred că e ușor de ghicit.

Este un proiect ambițios, care își propune strângerea a 8 milioane de euro cu care să se construiască Spitalul Dăruiește Viață, primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România. Va avea un compartiment de Oncologie cu 97 de paturi, unul de Radioterapie dar și săli pentru activități educaționale și recreere, bibliotecă, cinema, precum și paturi pentru părinți.

Campania de strângere de fonduri a început încă din decembrie 2015, iar în 2017 au început lucrările. Spitalul ar trebui să fie gata în decembrie 2019.

Poți da o mână de ajutor destul de simplu:

  • Redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Dăruiește Viață, descărcând formularul de pe bursadefericire.ro/redirectioneaza-2, urmând a fi apoi completat cu datele personale, semnat și depus personal sau prin poștă, la sediul ANAF corespunzător

  • Donații online pe bursadefericire.ro/investeste

  • SMS la 8844 cu mesajul SPITAL – o investiție de 2 euro pe lună

  • SMS la 8864 cu mesajul SPITAL – o investiție de 4 euro pe lună

noi facem un spital

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.