Acasă Diverse Și n-a fost chiar nimic...

Și n-a fost chiar nimic…

Autor

Data

CATEGORIE

Povesteam că am vorbit cu cel mai tare angajat Telekom. Îi spusesem și unui prieten aceeași poveste și râdeam că n-are cum să fie toate bune și frumoase. Și a cam avut dreptate.

Voiam să fac o prelungire a abonamentului, în noiembrie, pentru a-mi luat ceva telefon nou. J5-ul 2016 dădea semne de oboseală de acuma. A rezistat oricum eroic.

Doar că dragii de la Telekom au făcut în așa fel încât să nu fie toate așa roz. Așa că au renunțat la oferta sau posibilitatea – că nici nu știu cum să o numesc – de a face o extindere a abonamentului înainte cu 6 luni de a expira și a trecut la 3, sau ceva de genul acesta.

De Black Friday ziceam că nu mi-am luat nimic. Nu prea aveam bani pentru noi achiziții. Totuși, am văzut apoi o ofertă atrăgătoare a celor de la Telekom, care oferea posibilitatea achiziționării unor telefoane în rate fixe. Desigur, la pachet cu un mic abonament.

Sunt masochist, se pare. Am făcut ce-am făcut și m-am ales cu un Huawei P20 Lite pe care îl admiram de ceva timp. Cartela pe abonament am lăsat-o alor mei. Și uite așa m-am legat și mai strâns de Telekom.

O iubire interzisă?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente