Și n-a fost chiar nimic…

Povesteam că am vorbit cu cel mai tare angajat Telekom. Îi spusesem și unui prieten aceeași poveste și râdeam că n-are cum să fie toate bune și frumoase. Și a cam avut dreptate.

Voiam să fac o prelungire a abonamentului, în noiembrie, pentru a-mi luat ceva telefon nou. J5-ul 2016 dădea semne de oboseală de acuma. A rezistat oricum eroic.

Doar că dragii de la Telekom au făcut în așa fel încât să nu fie toate așa roz. Așa că au renunțat la oferta sau posibilitatea – că nici nu știu cum să o numesc – de a face o extindere a abonamentului înainte cu 6 luni de a expira și a trecut la 3, sau ceva de genul acesta.

De Black Friday ziceam că nu mi-am luat nimic. Nu prea aveam bani pentru noi achiziții. Totuși, am văzut apoi o ofertă atrăgătoare a celor de la Telekom, care oferea posibilitatea achiziționării unor telefoane în rate fixe. Desigur, la pachet cu un mic abonament.

Sunt masochist, se pare. Am făcut ce-am făcut și m-am ales cu un Huawei P20 Lite pe care îl admiram de ceva timp. Cartela pe abonament am lăsat-o alor mei. Și uite așa m-am legat și mai strâns de Telekom.

O iubire interzisă?

2 comentarii


    1. Eu mi-am luat baterie de chiuveta. Si-un prelungitor. ASta era ce aveam nevoie. 🙂 In rest, n-am prins nimic. Dar nici n-am facut un obiectiv din asta.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.