Acasă Diverse Am vorbit cu cel mai tare angajat de la Telekom

Am vorbit cu cel mai tare angajat de la Telekom

Autor

Data

CATEGORIE

M-am plâns desoeri de Telekom aici pe blog. Au fost mult mai multe momente când am fost nemulțumit de ei, decât cele în care am fost mulțumit.

Nu sunt un hatter de obicei. Ba chiar încerc mereu să văd și părțile bune… din orice. Încerc să fiu pozitiv. Așa că dacă am ocazia să scriu ceva de bine despre Telekom, apăi o fac!

Telefonul pe care îl am cam de un an de acuma, un J5 2016, dă semne de oboseală. Iar în curând pot face prelungire de contract la Telekom, așa că am zis să le cer o ofertă. Le-am dat mesaj pe Facebook și m-au sunat după scurt timp.

Discuția a fost amuzantă și mișto. Cam așa:

Mă sună, răspund și mă întreabă dacă sunt doamna nu știu cum. Zic că nu și cică mă scuzați, stați să se actualizeze. Mă bufnește râsul, iar a doua oară ghicește. Îi zic cam ce vreau de la ofertă, adică un nou telefon și mai mult net.

Verifică și îmi spune că o ofertă pot primi abia luna viitoare. Dar să vadă dacă poate face ceva în legătură cu internetul. Mă pune în așteptare și după câteva minute îmi zice că am 4G nelimitat și să revin peste o lună cu un telefon. Și cam atât.

Și asta a fost. Adică fără minute în șir de așteptare și vrăjeală. Acuma mi-e să nu mă trezesc cu dita` factura. Dar mai rămâne de văzut. :))

telekom

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente