Acasă Diverse Nevoia de a cunoaște oameni noi

Nevoia de a cunoaște oameni noi

Autor

Data

CATEGORIE

Niciodată nu am fost omul care să se bage prea mult în seamă. Ba chiar comoditatea cred că este un termen care reușește să mă descrie destul de bine. Chiar dacă uneori am luat decizii de moment, spontane, care m-au pus în situații în care nu aș fi ajuns în cazul unor planuri bine gândite de la început, comoditatea este încă un termen care mă descrie deseori.

Cu toate astea, am luat decizia de a nu merge într-unul dintre orașele unde știam o mulțime de oameni: Iași sau Botoșani, ci să mă mut în Suceava. Pur și simplu mi-a plăcut ideea și am zis să o fac și pe asta.

Marea problemă, dacă o pot numi așa, e că nu cunosc foarte-foarte multe persoane pe aici. Iar cum eu sunt genul de om care în liceu a stat mereu în ultima bancă și a vrut să fie lăsat în pace, cunoașterea de oameni noi e o provocare palpitantă.

Până acum, am cunoscut noi oameni prin intermediul actualilor prieteni sau amici. Am mai cunoscut și oameni pe Facebook, dar mai puțini. Puțini cu care să ies și în realitate. Iar majoritatea dintre amicițiile legate pe Facebook au fost scurte.

Așa că uneori mai simt nevoia de a cunoaște omeni noi. Cu siguranță o să se întâmple și lucrul ăsta, cu puțină răbdare însă.

Sfaturile sunt mereu de ajutor! 😀

oameni noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente