Skip to content

Nevoia de a cunoaște oameni noi

Niciodată nu am fost omul care să se bage prea mult în seamă. Ba chiar comoditatea cred că este un termen care reușește să mă descrie destul de bine. Chiar dacă uneori am luat decizii de moment, spontane, care m-au pus în situații în care nu aș fi ajuns în cazul unor planuri bine gândite de la început, comoditatea este încă un termen care mă descrie deseori.

Cu toate astea, am luat decizia de a nu merge într-unul dintre orașele unde știam o mulțime de oameni: Iași sau Botoșani, ci să mă mut în Suceava. Pur și simplu mi-a plăcut ideea și am zis să o fac și pe asta.

Marea problemă, dacă o pot numi așa, e că nu cunosc foarte-foarte multe persoane pe aici. Iar cum eu sunt genul de om care în liceu a stat mereu în ultima bancă și a vrut să fie lăsat în pace, cunoașterea de oameni noi e o provocare palpitantă.

Până acum, am cunoscut noi oameni prin intermediul actualilor prieteni sau amici. Am mai cunoscut și oameni pe Facebook, dar mai puțini. Puțini cu care să ies și în realitate. Iar majoritatea dintre amicițiile legate pe Facebook au fost scurte.

Așa că uneori mai simt nevoia de a cunoaște omeni noi. Cu siguranță o să se întâmple și lucrul ăsta, cu puțină răbdare însă.

Sfaturile sunt mereu de ajutor! 😀

oameni noi

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.