Cum să fii un devorator de seriale mai organizat

Nu sunt chiar cel mai mare devorator de seriale, dar mi-a plăcut cuvântul. De asta l-am și pus în titlu. Găsesc greu seriale care să-mi fie pe plac. Iar când le găsesc… le devorez. Doar că, dacă fac o pauză de câteva zile, s-ar putea ca acel serial să rămână abandonat.

Chiar azi mă gândeam că am seriale lăsate așa, în aer, chiar dacă am văzut suficiente episoade. Un bun exemplu: The Walking Dead. S-au lungit cam mult, dar dacă stau să mă gândesc că am văzut aproape toate cele 8 sezoane apărute, n-ar fi păcat să renunț acum? Așa că am început să caut pe unde am rămas.

Știam că un prieten folosea o aplicație pentru seriale. Nu aveam chem să-mi obosesc J5-ul, care își dă duhul ușor-ușor, așa că am căutat altceva, să pot accesa și din browser. Și am găsit TrackSeries

Practic, e o platformă unde găsești probabil toate serialele existente. Bifezi apoi sezoanele/episoadele văzute. Iar apoi, pe prima pagină vei vedea când apar episoade noi și din ce seriale. Ceva de genul ăsta:

monitorizare seriale

Există și un calendar, care îți arată când apar noi episoade. Cică aș fi văzut până acum 11 seriale, 432 de episoade și mai am de văzut 54 de episoade ca să fiu la zi cu toate serialele. Mă gândesc că mai sunt seriale de care am uitat și nu le-am trecut acolo.

Voi folosiți vreo unealtă pentru a monitoriza serialele pe care le vedeți?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

3 Comentarii

  1. 432 de episoade e deja pre mult pentru mine, deja totu’ devine o varză, asta dacă mai și durează mult în timp. Poate că dacă ar avea 1001 episoade atunce m-aș uita ! La toate !!!
    Apropos, TrackSeries are și subtitrări în română ?

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.