Acasă Diverse Unul dintre cele mai tari complimente primite anul ăsta

Unul dintre cele mai tari complimente primite anul ăsta

Autor

Data

CATEGORIE

Ieri seară am decis să mă relaxez puțin, așa că mi-am pus un pahar cu vin roșu (producție proprie), și am zis să ascult niște muzică, să pierd vremea pe internet, fără să fac nimic special. Și, ca toată lumea, am intrat pe Facebook. Așa am descoperit articolul lui Alex Ciocan, despre inițiativa lui Pandutzu, prin care își propunea să strângă 1000€ pentru Adina, o victimă a tragediei Colectiv. Am scris aseară și un articol despre, îl puteți citi aici.

Am mai donat până acum, însă niciodată nu am făcut mai mult de atât. Poate uneori am mai scris pe blog sau pe Facebook. Aseară însă am simțit că trebuie să fac mai mult, văzând că mai sunt 2 zile de campanie, și aproximativ 800 de lei pe minus, în acel moment. Am scris pe blog, i-am dat share pe Facebook iar rezultatul nu a fost satisfăcător.

Dar chiar voiam să fac ceva. Așa că am început să scriu unor oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți de pe Facebook. Chiar dacă poate nu mai vorbisem prea mult înainte, îi știam cumva după postări, poze șamd, așa că aveam o idee asupra caracterului lor. Și cred că am intuit bine. Am abordat mai mulți oameni, în mod direct: ai card, 5-10 lei la care să renunți și posibilitatea de a plăti online? Iar după ce le-am explicat de ce, au fost oameni care au zis imediat da, cum să nu? și a fost foarte faină senzația.

Am reușit să conving mai multe persoane să doneze și au acoperit o parte din cifra lipsă, iar Mihai a scris și el pe blogul său.

Azi, de dimineață, n-am mai fost la PC, ci doar mi-am verificat rar notificările. Tot Mihai mi-a zis că obiectivul campaniei a fost atins, iar acum e chiar depășit. Ceea ce e wow. Cumva, simt că am contribuit pentru toată treaba asta, și e chiar fain. Plus că am vorbit cu alți oameni dragi care vor strânge câțiva bani de la cunoscuți, și miercuri îi donăm și pe ăia. Vor fi deci mai mulți bani, mai mult ajutor pentru Adina.

E prima oară când m-am implicat într-un astfel de caz și, sincer să fiu, m-am simțit bine văzând primele rezultate. Adică primii oameni care au zis „da, mă bag”. Am luat legătura apoi și cu Pandutzu pe Facebook, iar el mi-a zis că sunt influencer, unul dintre cele mai tari complimente primite anul ăsta, cred.

Am constat însă că oamenii nu ar fi făcut asta dacă lăsam doar articolul pe Facebook și atât. Uneori e bine să te adresezi personal, însă sper că la un moment dat oamenii vor răspunde mai ușor, imediat după ce scriu pe blog. Pentru că mai am de gând să fac asta, chiar mai des poate.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente