Acasă Diverse #oamenifrumoși: Alin Pândaru își rade barba pentru Adina

#oamenifrumoși: Alin Pândaru își rade barba pentru Adina

Autor

Data

CATEGORIE

Ziceam în articolul despre Taxiul cu Bomboane, primul de altfel din seria #oamenifrumoși, că voi încerca și îmi doresc să donez în fiecare lună pentru diferite asociații sau cazuri. Ideea a venit probabil de la Alex Ciocan, care m-a motivat să fac și eu ceva. Să fiu om.

Tot el m-a motivat și luna asta. De fapt, luna asta mi-am impus un obiectiv ceva mai mare, și se pare că nu am reușit să îl îndeplinesc. Acum spre final m-am apropiat destul de mult de cifra respectivă, dar mai e ceva de lucru. Simțind însă că e foarte probabil să pierd provocarea de la mine pentru mine, am ezitat să donez luna asta, cu gândul la obiectivul meu. Și tare-mi mai reproșez asta.

Oricum, Alex a reușit să trezească omul bun din mine și luna asta, și mi-a mai prezentat un caz, indirect desigur, pe blogul său. Este vorba despre Alin Pândaru care își rade barba pentru Adina, o victimă a tragediei numită Colectiv. Un om frumos care are nevoie de operații și alte lucruri de acest gen, operații care desigur costă. Astfel, Alin (pe care îl citesc deseori) a decis să-și dea barba jos și și-a propus să primească 1000€ pentru asta, bani care ajung la Adina.

Pe larg despre subiect puteți citi aici.

Au mai rămas doar 3 zile ale lunii, și mai e nevoie de aproximativ de 800 de lei din cei 4500. Eu mi-am băgat piciorul în el obiectiv și am donat la rândul meu. Am donat mai mult, mai mult decât de obicei. Și astfel mi-am propus ca în fiecare lună să donez mai mult față de luna precedentă. Nu voi spune cifre, pentru că nu sunt genul de om care face bine pentru că se laudă.

De asemenea, am scris despre asta deoarece am văzut efectul articolului scris de Alex, și sper ca eu să reușesc la fel: să conving un alt om să doneze, iar omul ăla să convingă la rândul său alt om și tot așa. Sper să reușesc.

Pagina de donații o găsiți aici. Dă click pe acest link.

M-aș bucura dacă aș primi comentarii de genul ok, mă bag și eu.

pandutzu

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente