Păreri despre Mi Body Composition Scale 2
Dacă o lungă perioadă de timp glumeam pe seama subiectului cântar că nu stau cu dușmanul în casă, acum m-am împrietenit cu el și îl folosesc destul de des. Vreau să slăbesc, ceea ce înseamnă că sunt nevoit să verific cifrele ocazional pentru a ști cum să mai reglez alimentația.
Cu toate acestea, nu am cumpărat cântarul inteligent Mi Body Composition Scale 2 atunci când m-am decis că vreau să slăbesc ci era deja în casă de câteva luni. Colega de garsonieră s-a mutat la Suceava cu gândul de a pune câteva kilograme, că era pe minus, de aici și inițiativa de a ne cumpăra cântar.
Aveam unul la vechea garsonieră dar s-a pierdut pe drum, cel mai probabil la tomberon. Era ceva model mecanic ce nu funcționa prea ok, așa că deseori trebuia să îl reglez.
De aici și ideea de a cumpăra un cântar inteligent. Am vrut să fie inteligent pentru că am presupus că astfel este mai precis. Desigur, cântarul celor de la Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 oferă mai mult decât greutatea. Îți spune mai multe informații despre corpul tău, prin intermediul aplicației Zepp Life.
Recenzia cântarului Mi Body Composition Scale 2
În această perioadă mi-am propus să fac câteva recenzii ale aparatelor pe care le am prin casă, așa că sigur vor mai urma și alte articole de acest tip. Sper ca în 2023 să fie un număr generos de recenzii pe blog. Sper să îmi iasă.
Să vorbim, deci, despre cântarul inteligent Mi Body Composition Scale 2.
De ce un cântar inteligent? Pentru că nu e cu mult mai scump decât un cântar electronic simplu. Prin urmare, de ce să nu fie și smart totodată?
Este un cântar simpatic din punct de vedere al designului. Alb, cu un afișaj digital și patru puncte ca indicații pentru poziționarea picioarelor.
Cântarul Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 a fost construit din sticlă securizată, așa că m-am putut sui cu încredere pe el și atunci când aveam 113.6 kg. Suportă, oricum, o greutate maximă de 150 kg.
Se conectează la telefon prin Bluetooth, iar pentru asta ai nevoie de aplicația Zepp Life. În primul rând, din aplicație poți seta diferite funcții și opțiuni, precum unitatea de greutate, fuzionarea înregistrărilor duplicate dar și funcția de cântărire a unui obiect mic.
Pe lângă funcția de bază a cântăririi, în aplicație vei putea găsi mai multe informații importante precum: grăsimea corporală, cantitatea de apă din corp, cantitatea de proteine, metabolismul bazal, grăsime viscerală, mușchi, masă osoasă, greutate ideală sau vârsta corpului. Iată câteva dintre datele mele cu care nu mă prea pot lăuda:
Am citit însă multe păreri care spun despre aceste date că sunt eronate. Nu am cu ce compara momentan, deși am văzut că există ceva cântar inteligent la sală. Când ajung pe acolo, încerc să îl testez iar mai apoi voi compara informațiile.
Lumea mai critică și precizia cântarului, însă nu am cu ce compara.
Are și funcție de verificare a echilibrului, trebuie să stai într-un picior cu ochii închiși. Încă nu am curajul să o verific. Aștept să se mai ducă din kilograme, dacă `oi cădea, să nu fie pagubă mare. :))
Cam atât despre acest cântar inteligent. Funcționează cu baterii de telecomandă, adică tip AAA. Ale mele au aproape un an deja și încă nu s-au consumat. Oricum, te anunță cântarul când ai nevoie de baterii noi. Folosesc acumulatori, deci va trebui doar să îi pun la încărcat.
Ce cântar folosiți în prezent? E smart sau clasic, mecanic sau digital?
Am avut unul dar s-a stricat de la uzură
Cât te-a ținut?
Vreo 3 ani
A dus destul de bine. Ce cântar folosești acum?