ADATA face un concurs pentru cei creativi

Cred că ați observat deja că de ceva timp componentele pentru PC nu se rezumă doar la specificații tehnice ofertante, ci acestea au devenit tot mai colorate sau mai minimaliste, după caz, astfel încât să atragă atenția pasionaților.

Coperta vinde, oricât de mult ne-am dori noi să negăm acest lucru. Nu știu dacă e sănătos, însă cu toții judecăm după copertă, iar asta se întâmplă inclusiv pe piața componentelor PC.

Acesta este un motiv pentru care modulele de memorie, SSD-urile dar și alte componente PC sunt disponibile într-o gamă variată de modele, unul mai interesant ca altul.

Așa se face că ADATA Technology a decis să organizeze competiția „Product Appearance Creation”. În cadrul acestei competiții, cei talentați poți să realizeze design-uri pentru modulele de memorie și SSD-uri. Premiile au o valoare de 2.500$ iar câștigătorul poate primi un modul de memorie exclusiv.

Doritorii se pot înscrie până pe 28 februarie 2023. Se votează online în perioada 4 – 20 martie, iar creațiile cu cele mai multe voturi vor fi premiați. Vor fi 5 câștigători în total, aceștia urmând să fie anunțați pe 31 martie.

Mai multe detalii aici.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.