Skip to content

Până azi aș fi jurat că eu nu am noroc

Last updated on 11 aprilie 2019

Până acum nu am câștigat prea multe chestii. Din câte îmi amintesc, singurele premii câștigate vreodata au fost două cărți. Nu zic că acestea nu au valoare sentimentală pentru mine, ci doar că nu am prea am fost declarat câștigător până acum.

Cei care mă cunosc știu că sunt un pesimist convins și de cele mai multe ori refuz să particip la un concurs, chiar dacă mă tentează, doar pentru a nu pierde. Da, încă nu știu să pierd însă voi învăța.

Cristian Florea se pricepe al naibii de bine la scris mailuri. Zic asta deoarece prima oară când mi-a scris, mă anunța că ajunge Chinezu prin Botoșani iar atunci am avut o seară tare faină. Astăzi, tot el îmi trimite un mail prin care mă anunță că am fost declarat câștigătorul unei campanii organizate de UTOK în colaborare cu BlogalInitiative, câștigând astfel o tabletă.

Nu cred că v-am zis însă de curând mi-am deschis un blog care să mă învețe să pierd. Aveam un domeniu cumpărat dinainte, inițial îl gândisem ca pe un altfel de blog însă mi-a venit ideea ca să fac cumva să învăț ceva de la blogurile pe care scriu. Mai exact, mi-am propus să particip la fiecare campanie care mă atrage și astfel, chiar dacă voi pierde, voi învăța să accept că uneori pur și simplu articolul meu nu e la fel de bun ca al altora. Pe scurt, am scris despre o aplicație pe care aș face-o eu dacă m-aș pricepe la așa ceva, iar articolul îl găsiți aici.

Revenind la ideea din titlu, până azi aș fi jurat că sunt un ghinionist. Asta mai ales pentru că la concursul organizat de Libris, cel cu tinerii citesc, nu am reușit să mă clasez pe primele poziții iar asta m-a făcut să mă simt foarte aiurea. Poate că nu a fost destul de bun sau nu s-a încadrat în criteriile juriului. Nu am de unde să știu asta. Cert este că mă afectează uneori înfrângerile și vreau să învăț să nu se mai întâmple asta. De asta mi-am deschis și acel blog, care reprezintă pentru mine un loc de unde învăț mai multe lecții de viață.

Se pare că o primă lecție am primit-o deja. Am învățat astfel că uneori îți mai faci norocul și cu mâna ta și, dacă insiști, odată și-odată tot vei câștiga. Sincer să fiu, acest lucru cu siguranță e unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi se întâmpla mie ca blogger. Mă motivează foarte mult și mă învață multe lecții importante.

Așadar – poate că nu sunt eu în măsură să zic asta însă tot vă zic – nu uitați că în fiecare de noi se află un câștigător, trebuie doar să știm cum să-l tragem de urechi afară.

sunt castigator

5 Comments

    • Voi mai încerca. Multumesc.

  1. Bravo! Articolul scris chiar a fost bun, titlul bine ales şi aplicaţia descrisă în amănunt. Acel „oleacă” din articol arată că eşti moldovean. 🙂

    • Mersi tare mult. Folosesc oleacă de fiecare dată când am ocazia, așa e modul meu de a arăta că mă mândresc cu orginile mele. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.